Rade, postao si pravi profesionalac za odnose sa javnošću 
Hvala draga koleginice na vlastitom zakljucku.
Mnogo sta sam u zivotu radio, nesto uspesno, nesto manje uspesno, ali sve sto sam radio trudio sam se da dam svoj maksimum.
Apsolutno nizasta se ne kajem sta sam radio, jedino ako bi sada pocinjao svoju radnu aktivnost to bi bila: nastavnik matematike i fizike u osmogodisnjoj skoli. Mislim da bi u tome bas uzivao. Tvoja je sreca sto zivis u nastavnickoj porodici.
I zato danas veoma postujem nastavnicki poziv, kao sto sam uvek postovao svoju uciteljicu, svoje nastavnike, svoje srednjoskolske i studentske profesore. Bas nikada nisam imao problema kada sam znao gradivo i siguran sam da su uvek i nastavnici srecni kada ucenik zna gradivo.
Jedino nerazumem neke danasnje nastavnike koji skracuju casove i na drugi nacin strajkuju, kada i sami znaju da od ovih protesta sigurno nece biti nista. Na kraju meni je penzija kao i mnogima smanjena za oko 12% i smatram da tako i treba, kada je ekonomska kriza.
Znam da sam malo izasao iz teme, ali Djoka je priznati profesor pa nece zamerititi, ili neka ovaj post prebaci u neku prikladniju temu.