Šta reći, već samo jedno veliko i ljudsko hvala Goranu i Milanu Planojeviću, predsedniku Društva pčelara iz B.K.
Sve sam video i sve razumeo, kako Goran napisa da je prvi put!
Uvek jednom mora biti "prvi put", a ovaj put je bilo vrlo interesantno jer mladi ljudi Karlovca, čini mi se imaju perspektivu
u pčelarstvu. Imaju i ljude koji ih organizuju a to su naš kolega Goran i predsednik Planojević Milan, te mi se čini da će uspeti
u onome što su zamislili.
Lepo organizovana "mini izložba" a pažnja tokom mog izlaganja i pitanja su pokazatelj da je interesovanje za unapređenje
pčelarstva u Banatskom Karlovcu veliko!
Na tom putu moja malenkost će pomoći koliko se može, pa ću ovih dana imati priliku da se malo duže družim sa mladim ljudima i pomognem im da budu još uspešniji u onom delu pčelarstva za koji smatram da je osnova svakog uspeha!
Šta reći o samom dočeku?
Divno, kolegijalno, neposredno i prijateljski, nemam reči.
Upoznaše me i sa predsednicima Opštine i Skupštine Alibunar a tu su bili i načelnik za privredu i drugi.
Uz lepu trpezu, razmenismo i mišljenja, ne samo pčelarska a porazgovarasmo i o projektu za pčelare vezanom za opštinsku pomoć
koju bi Opština mogla učiniti za Udruženje?
Zajednička slika jedne grupe slušalaca, Gorana i Milana, detalj sa ručka, ostaće mi kao lepo sećanje na moje prvo predavanje u B.K.
Posebno zadovljstvo mi čini snimak sa Goranom i njegovim mlađanim sinom, nadam se budućim pčelarom.
Još jednom, pozdrav i zahvalnost na pozivu kolegama iz B.K.
Pozdrav Goranu i Milanu.
p.s. već smo dobili nove članove foruma iz Bantskog Karlovca!