Autor Tema: Poseta Mirka Šćepanovića domu Zečevića  (Pročitano 2442 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Poseta Mirka Šćepanovića domu Zečevića
« poslato: April 22, 2014, 21:16:57 »
Danas sam imao izuzetnu čast da u svom domu na Zlatrau dočekam Mirka Šćepanovića, predsednika pčelara Podgorice
koji ja svratio kod mene sa svojom suprugom.
Mirko je u povratku iz Požarevca svratio i učinio mi zadovoljstvo da provedemo jedno vreme u razgovoru a neizbežna tema je bila i pčelarenje!
Mirka i suprugu je Beba počastila Zlatarskim specijalitetom, pitom od heljde!
Tu je bila i moja prelepa sestričina dr Ljubica koja je nas dvojicu uslikala za uspomenu na Mirkov prvi boravak na Zlataru.
Nadam se da ćemo se još neki put ovde sresti?

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
Odg: Poseta Mirka Šćepanovića domu Zečevića
« Odgovor #1 poslato: Jun 04, 2016, 08:57:48 »
Juče, 3. juna 2016. godine imao sam priliku da se ponovo sretnem ovde u Novoj Varoši sa predsednikom pčelara Podgorice,
mojim dargim prijateljom Mirkom Šćepanovićem.
Mirko je aprila 2014. svraćao kod mene na Zlatar!
Svojevremeno sam imao priliku da dva puta držim predavanja u njegovomn Udruženju!
Nedavno smo se sreli i u Mojkocu a pozvao me je da budem gost Podgoričana 9. juna ove godine.
Hvala Mirku na razgovoru i kratkom druženju na njegvom poslovnom putu koji je vodio kroz Novu Varoš.
Nadam se da ćemo se opet družiti ako ne na Spasovdan (9.06.), u Podgorici a ono neke drruge prilike, jer se sa Mirkom ima što pričati, naročito o pčelarstvu!

Pozdrav Kolegama!

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #2 poslato: Jun 13, 2016, 23:17:23 »
Juče, 12. juna 2016. godine, ponovo su mi bili gosti dragi prijatelji i kolege Mirko Šćepanović sa zetom iz Podgorice kao i Vlado Šebek iz Bijelog Polja!
Na Zlataru smo se družili oko tri sata a onda smo otišli kod Dragana Divca u Bistricu na kafu!
Vreme je jako brzo proletelo a susrte će mi ostati u lepom sećanju na drage prijatelje koji su uvek rado viđeni gosti.
Velika zahvalnost na poseti.

Van mreže Divac Dragan

• Lutka
  • Član na forumu od: Nov 2011
  • Starost: 70
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bistrica- Nova Varos 745m
« Odgovor #3 poslato: Jun 14, 2016, 22:33:54 »
   Bilo mi je zadovoljstvo kad su mi najavili dolazak moji prijatelji i kolege iz Podgorice i Bijelog Polja, sa zadovoljstvom sam ih dočekao kao i kolegu Đoka. Vlada Šebeka poznajem već duži niz godina a Kolegu Mirka sam upoznao pre pet godina i imam samo reči hvale o njima.
Susret će mi ostati u lepom sećanju na drage kolege i prijatelje koji su mi uvek dragi gosti.
Veliki pozdrav dragim kolegama i hvala im na poseti.