Autor Tema: Дружење са проф. Зечевићем на Палама  (Pročitano 1724 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ćosović Momčilo

• Matica
  • Član na forumu od: Dec 2011
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Republika Srpska - Pale, 900 m
Поштоване колеге пчелари чланови форума брдскопланинско-пчеларење а и сви други, (да не кажем даме и госпође) желим да вас обавијестим и позовем да дођете у суботу 12.04. у 10,30 часова у салу општине Пале да се дружимо са проф. Зечевићем. Професор је обећао да ће свим присутним пренијети своја сазнања и искуства који се односе на структуру пчелиње заједнице и радове који нас чекају у наредном периоду. Дакле неће бити класично предавање (шала) што ме посебно радује.
Добро дошли и видимо се (свака сличност са Монтевидеом је сасвим случајна).

Van mreže Ćosović Momčilo

• Matica
  • Član na forumu od: Dec 2011
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Republika Srpska - Pale, 900 m
Odg: Дружење са проф. Зечевићем на Палама
« Odgovor #1 poslato: April 12, 2014, 20:10:24 »
Данас пред препуном салом општине Пале, пред скоро 50 пчелара професор Зечевић је одржао предавање за памћење. Више од три сата пчелари су са великом пажњом слушали предавача који је што се каже отворио душу и све оне пчеларске "цаке" подијелио са присутнима.

Професор је држао пуну пажњу слушалаца што се потврдило како аплаузом на крају тако и питањима послије предавања.

Дозволио сам себи, да послије предавања, неозбиљно какав и јесам, на професорову како је било, (наравно послије честитке) одговорим "ко је и овце погубио до сада је ручао" или како би један мој колега рекао "од сједења ми кукови до рамена дођоше".

Ево и пар сличица са дружења.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Дружење са проф. Зечевићем на Палама
« Odgovor #2 poslato: April 14, 2014, 09:52:07 »
Šta reći a da ne pogrešim kada su u pitanju pčelari sa Pala!
Neviđeno korektni, odlični slušaoci, pčelarski radoznali bez stida i ustezanja (brojna pitanja), veoma i vrlo gostoljubivi.

Sada nakon mnogo mojih predavanja na Palama (obrađenih 7 tema do sada), mogu reći da sam stekao jedan broj
veoma dobrih prijatelja, dragih kolega pa sa velikim zdovoljstvom mogu napisati ovde javno, da sa neskrivenom radošću očekujem naš novi susret pa da li bio on ovde na Zlataru ili na Palama sasvim je svejedno!

Ono što me je oduševilo jeste što sam među slušaocima video i mlade momke a i jednu pčelaricu!
To je perspektiva i budućnost pčelarenja na Palama, to je za svaku pohvalu.

Imaju se Paljani sa čime i ponositi.

Veliki pozdrav mojim dragim kolegama, Momčilu Ćosoviću, Mlađi, Željku, Žaru, Momi Blagojeviću, Milu...