Autor Tema: Državni pčelarski sajam Beograd 2014.  (Pročitano 22262 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Daniloski Blagoja - tajmistance

• Matica
  • Član na forumu od: Jan 2012
  • Pol: Muškarac
Odg: Državni pčelarski sajam Beograd 2014.
« Odgovor #60 poslato: Mart 11, 2014, 18:08:43 »
Валентине,нема проблема,каква је гужва била на сајам и нормално је да се заборави....

Овом приликом желим да се захвалим Градимиру Аврамовиќу нашем колегу пчелара из Београда
који ми је толико времена посветио и дружио се самном да то могу само великани од другова и пријатеља
његово гостопримство као домаќина се не заборавља,задужио ме скроз,ово мора да се памти-па врати!
Градо хвала ти од свег срца за саате проведене са мном и на сајам и по Београду,хвала ти на свему
што си ми ово моје путовање на сајам и Београд учинио незаборавним,још једном хвала ти!
поздрав

Van mreže Arsić Aleksandar

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Jan 2014
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Niška Banja
« Odgovor #61 poslato: Mart 12, 2014, 23:41:34 »
Veliko mi je zadovoljstvo sto sam upoznao gosp. Djoku Zecevica jednog velikana pcelarstva na sajmu ali na zalost samo na kratko. Stvarno bi bilo dobro da se organizuje neko okupljanje forumasa. Pozdrav iz niske banje.

Van mreže Avramović Gradimir

• Lutka
  • Član na forumu od: Jan 2013
  • Starost: 59
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Beograd
« Odgovor #62 poslato: Mart 12, 2014, 23:42:45 »
Валентине,нема проблема,каква је гужва била на сајам и нормално је да се заборави....

Овом приликом желим да се захвалим Градимиру Аврамовиќу нашем колегу пчелара из Београда
који ми је толико времена посветио и дружио се самном да то могу само великани од другова и пријатеља
његово гостопримство као домаќина се не заборавља,задужио ме скроз,ово мора да се памти-па врати!
Градо хвала ти од свег срца за саате проведене са мном и на сајам и по Београду,хвала ти на свему
што си ми ово моје путовање на сајам и Београд учинио незаборавним,још једном хвала ти!
поздрав

Blagoja, neka si živ i zdrav i veliko mi je zadovoljstvo što vikend proveden u Beogradu nosiš u lepom sećanju u Makedoniju.
     Nije teško ugostiti ljude kao što si ti i to svakome želim jer je zadovoljstvo obostrano.
     Nadam se da će biti još ovakvih trenutaka a sad, da li u Makedoniji ili ponovo u Beogradu...Bože zdravlja.

Van mreže Daniloski Blagoja - tajmistance

• Matica
  • Član na forumu od: Jan 2012
« Odgovor #63 poslato: Mart 13, 2014, 22:19:06 »
Ја мислим Градо,да је ред да буде код мене у Македонију!
Стиже нам лето,па одмори,па пчелињаци........
видимо се сигурно,а дружење је мозаик,када се склопи онда настају дугопругаши! ;)