Ismete,
svaka čast na video klipu koji si posatvio sa RTV!
Za brendiranje Pešterskog meda treba dosta posla i živaca a ubeđen sam da bi bilo vrlo korisno?
Naravno, svi pčelari Pešterskog kraja treba da se angažuju i uzmu učešće u ovom poduhvatu, pre bih ga nazvao Projektu,
jer obezebditi brend - marku za med nije nimalo jednostavan poduhvat!
A još nešto bih napisao!
Na veliku žalost Sjenica je sa pčelarstvom zastala i totalno podbacila, odlaskom dvojice ljudi koji su bili motorna snaga tamošnjeg društva!?
Bivši predsednik, pokojni Mustafa Ćućević je stizao svuda!
Sećam se toga, i u Pazar i u Čačak, Lučane, Ivanjicu, Arilje, Novu Varoš, Prijepolju, Užice...
Desna ruka i najbliži saradnik mu je bio Miloš Vasojević koji se odselio za Bgd!
Danas, Sjeničko udruženje tavori bez ikakave ozbiljnije akcije, a da su nastavili sa velikim brendiranjem Sjeničko-Pešterske matice, nadaleko poznate i hvaljene, ravna im ne bi bilo?
Ali (ne)ljudi čine sve pa i u pčelarstvu, bez entuzijazma i volonterskog angažovanja, u pčelarstvu nema napretka!
Tako je to bar u pčelarstvu?
No, nadam se da će dva velika Udruženja u Novom Pazaru u saradnji sa okolnim udruženjima naći načina i snage da
odrade ovaj posao oko brendiranja i obezbede mesto Pešterskom medu koje mu na tržištu i pripada.
Evo jedne sličice načinjene na Zlataru, 2005. godine kada sam bio predsednik udruženja i organizovao izložbu!
Miloš i Mustafa su mi bili veoma dragi gosti.