0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.
Divno! To je lična izrada? Da li se radi možda i po narudžbi za prodaju?
Mnogo dobri radovi. Dali mozes da mi posaljes cenovnik za sve sto izradjujes. I dali je 600 I mesto dinars za slanje brzom postom za celu srbiju. Denes da budu u evrice. Da iskombinujemo da se posalje kod rodjaka pa posle za makedoniju.
Citat: Predović Todor Jul 27, 2015, 00:18:09Mnogo dobri radovi. Dali mozes da mi posaljes cenovnik za sve sto izradjujes. I dali je 600 I mesto dinars za slanje brzom postom za celu srbiju. Denes da budu u evrice. Da iskombinujemo da se posalje kod rodjaka pa posle za makedoniju.Hvala Todore. Postarina se krece os 300 do 1200 din sto zavisi od tezine paketa nije bitno gde se salje cena je ista.Poslacu ti cene u toku dana.Pozdrav
Citat: Vučić Dejan Jul 27, 2015, 12:39:44Citat: Predović Todor Jul 27, 2015, 00:18:09Mnogo dobri radovi. Dali mozes da mi posaljes cenovnik za sve sto izradjujes. I dali je 600 I mesto dinars za slanje brzom postom za celu srbiju. Denes da budu u evrice. Da iskombinujemo da se posalje kod rodjaka pa posle za makedoniju.Hvala Todore. Postarina se krece os 300 do 1200 din sto zavisi od tezine paketa nije bitno gde se salje cena je ista.Poslacu ti cene u toku dana.PozdravMožeš li molim te i meni poslati? Pošto nemam 10 poruka ovdje može na darko.hamilton.@optinet.hr ili kao PP na SPOS forumu!