Autor Tema: Majice i kačketi "Forum BPP"  (Pročitano 37384 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Majice i kačketi "Forum BPP"
« Odgovor #30 poslato: Februar 08, 2014, 01:10:09 »
            ...doniramo izvesnu sumu novca za troškove oko održavanja servera za rad foruma. 
Ja mislim da će veći broj forumaša kupiti majice i kačkete kada budu obavešteni da jedan deo od njihove cene ide za troškove oko održavanja foruma.

Pozdrav   Toma  PČELKA

Poštovani kolega Tomo,
Poštovani članovi, molim vas sve da ovo nikada više da ne pominjete.
Ko je to tražio, da li je neko možda mene pitao za takav predlog, da li sam se žalio da ne mogu finansirati zakup servera?
Da li neko misli da sam zbog toga otvorio ovaj forum!?
Najljubaznije vas molim da o tome više ne pišete, jer za tim nema nikakve potrebe!

Za majice i kačkete sa potpuno slažem i to mi čini veliko zadovoljstvo što će članstvo imati bar stalno prisećanje da ovaj forum postoji, biće nam i lepa reklama za potencijalne članove.

A kada ne budem mogao da finsiram održavanje ovog foruma, prepustiću ga svakako onome ko to može raditi!

Dakle, na vama je poštovani  članovi da pišete, razmenjujete mišljenja, iskustva i teorijska saznanja i da budete kao i dosad tolerantni i odmereni u procenjivanju tuđih znanja i umenja i meni je to sasvim, sasvim dovoljno.
Pa veliko je zadovoljstvo što imamo više od 200 članova koji su tek počeli pčelariti i koji su željni znanja pa im to moramo bezrezervno pružiti.

Ovde su u PP pojedinci počeli da me obaveštavaju kako oni to rade na forumu Spos-a ili drugima a ja im javno poručujem da ovo nije forum za bilo kakvu komparaciju sa drugim forumima, jer za to nema nikakve validne potrebe?

Ja kao domaćin poštujem sve druge pčelarske forume ali se uopšte ne obazirem kako oni rade jer ovde važe sasvim drugačija Pravila, pa nema neophodnosti bilo kakvog upoređivanja!

Ja ću uz pomoć urednika i svih Vas, nadam se očuvati osnovnu koncepciju ovog foruma tako da će biti svakome zadovoljstvo da svrati, pročita i napiše svoja zapažanja po temama?

Srdačan pozdrav svim članovima.

Domaćin foruma

Van mreže Aleksić Petar

• Matica
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 54
« Odgovor #31 poslato: Februar 08, 2014, 06:10:04 »
Citajuci poslednje postove ove teme pitao sam se kakav ce biti odgovor naseg domacina.
Pitao sam se,ali,ocekivao sam upravo ovakav odgovor,tako da me reci,profesora Zecevica,uopste nisu iznenadile! ;D

Inace,ideja po pitanju kacketa i majica je odlicna,podrzavam je.

Pozdrav

Van mreže Šuljagić Goran

• Matica
  • Član na forumu od: Dec 2013
  • Starost: 57
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Banatski Karlovac 99m
« Odgovor #32 poslato: Februar 08, 2014, 08:17:03 »
Poštovani naš profesore,
ne ljuti nam se, zdravlja ti!
Kolege koje su dale takav predlog sigurno je da nisu imali loše namere...
U zdravlju da se vidimo!
Pozdrav

Van mreže Ćosović Momčilo

• Matica
  • Član na forumu od: Dec 2011
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Republika Srpska - Pale, 900 m
« Odgovor #33 poslato: Februar 08, 2014, 08:20:25 »
Хвала Милане. Ако Бог да да се и видимо.

Van mreže Obradović Miloš

• ono sto je u jednom vremenu istina u drugom je zabluda
  • Pčela
  • Član na forumu od: Dec 2013
  • Starost: 36
  • ljudi dok poucavaju druge i sami uce
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Obronci Kopaonika,Selo Kaševar 700 m/nv Opstina Blace
« Odgovor #34 poslato: Februar 08, 2014, 12:13:43 »
Postovani Domacine, postovane kolege, prijatelji ja sam glavni krivac za ideju o pomoci oko odrzavanja ovog sajta...do te ideje sam dosao jer sam pre mesec dana posadio semenke  medonosnog drveta Paulovnije  tako da se na istoimenoj temi javio veliki broj clanova zainteresovanih da kupe po par sadnica osetio sam potrebu da predlozim da jedan deo novca od prodaje sadnica pomognemo rad foruma, ali ne zato sto mislim da gospodin Zecevic nema finansijskih srestava da odrzava sajt vec iz zelje da i mi clanovi ovog foruma doprinesemo ovom sajtu posto ima dosta proizvodjaca medonosnog bilja dosta stolara koji prodaju  svoje proizvode na ovom sajtu a i drugih proizvodjaca mislio sam da bi deo novca od zarade mogao ici u fond sajta( 5-10 %) iz koga bi se sajt odrzavao i a ostatak novaca mogao ici kao pomoc pcelarima pocetnicima ili pomoc pcelarima koji pretrpe velike gubitke na svojim pcelinjicima itd ..tako da sam imao ideju za koju sam mislio da je dobra ali sam izgleda pogresio...

Ovom Prilikom se izvinjavam Gospodinu Zecevicu na svojoj nepromisljenoj ideji ...ali ja sam samo  zeleo da pomognem ...jos jednom se izvinjavam

Van mreže Milanović Tomislav

• Lutka
  • Član na forumu od: Nov 2013
  • Starost: 74
  • Тома ПЧЕЛКА
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bujanovac
« Odgovor #35 poslato: Februar 10, 2014, 00:07:38 »
                 I ja se izvinjavam domaćinu foruma i kao i kolega Miloš stvarno nismo predpostavljali da će naš predlog uvrediti i naljutiti domaćina foruma. Mislim na ponudu nečije pomoći  ne bi se trebalo ljutiti, ili nisam razumeo pisanje domaćina foruma.

Pozdrav iz Bujanovca
Ако мислите да ће други људи бити добри према Вама зато што сте ви добри према њима, то је исто као да мислите да Вас лавови неће појести зато што Ви не једете лавове

Van mreže Stevanović Nenad

• Larva
  • Član na forumu od: Mar 2012
  • Starost: 40
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: S. Borovac 483 m.n.v. (42.403683, 21.745625)
« Odgovor #36 poslato: Februar 11, 2014, 20:03:52 »
Па где баш Суботу наѓосте,ал има времена,рекли сте за Март месец! :D
Како што рече Профо,све се може кад се хоќе,али ја би нешто ипак предложио,ако чекамо Април,онда не надајмо се
пуно на чланове,јер је веќ увелико почела пчеларска сезона!
Subota je dobar termin, neradni dan, jos nije velika aktivnost na pcelinjaku, a vreme po mogucnosti izmedju 9 i 16h, radi prevoza nas udaljenijih od Skoplja.
Domacini, Marjan, Blagoja i ostali ce sigurno dogovoriti mesto susreta.
I meni iz Bujanovca je blize da dodjem u Skoplje nego npr. do Nisa. :)  Inace sam takodje zainteresovan za kupovinu majce i kacketa. Pozdrav iz bujanovca
« Poslednja izmena: Februar 11, 2014, 20:35:09 od strane Stevanović Nenad »

Van mreže Pantović Mirko

• Larva
  • Član na forumu od: Avg 2011
  • Starost: 64
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Ivanjica, oko 400m NV
« Odgovor #37 poslato: Februar 11, 2014, 20:50:00 »
I za mene majica i kačket.Kačket normalan ,majica obavezno XXXL :o
Ako treba doplatiću za materijal 8) :)

Van mreže Knežević Mirko

• Larva
  • Starost: 41
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Nova Varos, 960 mnv
« Odgovor #38 poslato: Februar 11, 2014, 21:25:34 »
     У потпуности разумем резон проф. Зечевића.
     Форум није некакво удружење које има своје финансије, а многи злонамерници би једва дочекали да дају својој машти на вољу и износе своје сумње о некаквим малверзацијама са тим фондом који би се створио. То би тек било непријатно и у најмању руку је непотребно. Овај форум је чист израз ентузијазма домаћина и у то не треба дирати.
     Не сумњам у добре намере колега које су ово предложили, али ипак треба разумети бојазан проф. Ђока. То је неко моје гледиште.
     Велики поздрав
Ne napredovati znaci nazadovati!

Van mreže Milanović Tomislav

• Lutka
  • Član na forumu od: Nov 2013
  • Starost: 74
  • Тома ПЧЕЛКА
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bujanovac
« Odgovor #39 poslato: Februar 11, 2014, 21:43:00 »
                 U pravu si Mirko. Ti imaš sreću da živiš baš u istom gradu sa domaćinom foruma i najbolje ga poznaješ, a možda ti je i bio profesor ili direktor škole koju si pohađao. Nama koji smo prilično udaljeni kolega Đoko se valjda neće naljutiti jer smo se i ja i Miloš javno izvinili.

Pozdrav za Novu  Varoš i Zlatar

Toma  PČELKA
Ако мислите да ће други људи бити добри према Вама зато што сте ви добри према њима, то је исто као да мислите да Вас лавови неће појести зато што Ви не једете лавове

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #40 poslato: Februar 11, 2014, 22:32:46 »
Kolega Tomo,
taman posla da sam se naljutio na tebe i Miloša!
Pa kakav bi ja čovek bio kada bi se tako lako ljutio na svoje kolege pa još članove foruma?
Naravno da Mirko fantastično procenjuje situaciju.
Bilo bi jako smešno da se nađe neko, a siguran sam da bi se uvek poneko našao da mudruje i da mi pravi probleme oko novca
tj. toga fonda i imao bi svako pravo da sumnja u mene a ja da se bez veze sekiram!
Ovako, ja forum finansiram, ja postavljam Pravilnik, vi se slažete ili ne slažete (onaj ko se ne slaže neće se ni učlaniti), i mirna Bačka, što bi narod rekao.
Ali moram i ovo napisati, ja sam potpuno normalan i realan čovek pa iako finasiram ovaj sajt, nikakve posebe uslove u Pravilniku nisam propisao već samo korektnost, toleranciju i poštovanje, pre svega tuđeg integriteta i ličnosti a i drugačijih razmišljanja i pisanja!
Drugo ama ništa ne tražim, pa ako je tako onda sam potpuno miran i radostan a o finansijama ponajmanje razmišljam, jer ja mnogo radim, putujem, držim predavanja pa ponešto i zaradim van moje penzije.

Eto o tome toliko a  mišljenja sam da treba da zatvorimo temu i više ne opterećujemo kolege.

Pozdrav i sve najbolje!

Van mreže Bulatović Predrag

• Larva
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: CG Berane-650
« Odgovor #41 poslato: Februar 14, 2014, 13:36:34 »
Ja sam zainteresovan za majice i kackete nadam se da ce uskoro da budu rijesena pitana stampe pa da ih podignem u Beogradu na drzavnom sajmu. A domacina Doka podrzavam u svakoj njegovoj rijeci jer ga ja licno poznajem zadnjih 8 godina i znam kolika je to ljudska velicina. Pozdrav od Pede iz Berana za domacina i sve clanove naseg foruma.

Van mreže Механџиски Звонко

• Larva
  • Član na forumu od: Avg 2013
  • Starost: 60
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Македонија, Малешевски Планини, Туртела 1300мнв
Predlog za logo foruma
« Odgovor #42 poslato: Februar 21, 2014, 20:51:07 »
Predlog za logo foruma  ;)
Тrazi srechu u poslu, a ne u nadu.
Briga jede choveka ko rdja gvozdje.

Van mreže Ćosović Momčilo

• Matica
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Republika Srpska - Pale, 900 m
« Odgovor #43 poslato: Februar 21, 2014, 22:43:29 »
Професионално Звонко. Чиста 10-ка.

Van mreže Koneski Blagoja

• Glavni urednik
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s. Brest, Makedonski Brod, 775 mnv.
  • Tip košnice: LR, DB-12
« Odgovor #44 poslato: Februar 21, 2014, 22:46:41 »
LOGO Foruma je izvanredno i smatram da nema nikakve preke potrebe da se menja.
"Samo ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali mislim da za ovo drugo nisam siguran" - (Albert Ajnštanj)