...doniramo izvesnu sumu novca za troškove oko održavanja servera za rad foruma.
Ja mislim da će veći broj forumaša kupiti majice i kačkete kada budu obavešteni da jedan deo od njihove cene ide za troškove oko održavanja foruma.
Pozdrav Toma PČELKA
Poštovani kolega Tomo,
Poštovani članovi, molim vas sve da ovo nikada više da ne pominjete.
Ko je to tražio, da li je neko možda mene pitao za takav predlog, da li sam se žalio da ne mogu finansirati zakup servera?
Da li neko misli da sam zbog toga otvorio ovaj forum!?
Najljubaznije vas molim da o tome više ne pišete, jer za tim nema nikakve potrebe!
Za majice i kačkete sa potpuno slažem i to mi čini veliko zadovoljstvo što će članstvo imati bar stalno prisećanje da ovaj forum postoji, biće nam i lepa reklama za potencijalne članove.
A kada ne budem mogao da finsiram održavanje ovog foruma, prepustiću ga svakako onome ko to može raditi!
Dakle, na vama je poštovani članovi da pišete, razmenjujete mišljenja, iskustva i teorijska saznanja i da budete kao i dosad tolerantni i odmereni u procenjivanju tuđih znanja i umenja i meni je to sasvim, sasvim dovoljno.
Pa veliko je zadovoljstvo što imamo više od 200 članova koji su tek počeli pčelariti i koji su željni znanja pa im to moramo bezrezervno pružiti.
Ovde su u PP pojedinci počeli da me obaveštavaju kako oni to rade na forumu Spos-a ili drugima a ja im javno poručujem da ovo nije forum za bilo kakvu komparaciju sa drugim forumima, jer za to nema nikakve validne potrebe?
Ja kao domaćin poštujem sve druge pčelarske forume ali se uopšte ne obazirem kako oni rade jer ovde važe sasvim drugačija Pravila, pa nema neophodnosti bilo kakvog upoređivanja!
Ja ću uz pomoć urednika i svih Vas, nadam se očuvati osnovnu koncepciju ovog foruma tako da će biti svakome zadovoljstvo da svrati, pročita i napiše svoja zapažanja po temama?
Srdačan pozdrav svim članovima.
Domaćin foruma