Kao prvo želim da se zahvalim svim članovima koji su mi uputili čestitke povodom učlanjenja 1500-totog člana na ovaj naš forum.
Veoma sam radostan zbog toga a svakako još više sam radostan što forum zrači, kako glavni Administrator napisa, pozitivnom energijom.
Ovome su naravno doprineli svi članovi koji na bilo kakav način učestvuju u pisanju i kreiranju kvaliteta sadržaja a hvala i onima koji ne pišu ali korektno se odnose čitajući ono što mi pišemo!
=======================================================================================
Gorane, kažeš da ne vidimo da je pređen broj od 1600, itekako vidimo ali sada je ovo progresija koja je evidentna!
Za 20 dana 101 novi član, što će reći u proseku 5 novih članova dnevno?
Malo li je?
Da ne ureknemo neka samo ovako nastavi pristup, a verujem da hoće, jer su napisani tekstovi koji predstavljaju "pčelarsko blago" budućim generacijama i online predavanja, garancija naših najboljih namera da budemo zapamćeni u pečlarskom svetu!
Evo i podatka kojeg mnogi ne znaju, koji mnogo vredi a on glasi, do sada na forumu imamo 42 dame - pčelarice!
Još jednom svima koji čestitaše, a i onima koji nisu, uz naš forum i jutarnju kašiku meda i kafu, želim puno zdravlja i svaku sreću, kako ličnu tako i porodičnu.
Domaćin foruma