Poštovani članovi,
Večeras se učlanio 1500-toti član ovog našeg foruma!
To je za veliko poštovanje.
Naša koleginica Svetlana Stanković Angelovski iz Gradeca - Kriva Palanka je taj petstoti član.
Svetlana je supruga našeg novog člana dr Borivoja Angelovskog, predsednika pčelara Krive Palanke!
Kuriozitet jeste da se od 22.01.-30.01. učlanilo 57 novih kolega.
Kada sam osnivao forum 01.05-2011 godine, nisam ni sanjao da će on dostići ovaj broj članstva?
Ipak kvalitet i visoko profesionalno pisanje i brojne poruke i teme koje su okitile ovaj forum, daju mi za pravio da se radujem
i uložim sav svoj intelekt i pčelarsko znanje i organizaciono umenje da nadalje održim kvalitet ovog foruma.
Naravno, to nikada ne bih mogao niti ću moći bez velike vaše pomoći i podrške u pisanju poruka i korektnom međusobnom odnosu u virtuelnim komunikacijama.
Još jedan adut kvaliteta ovog sajta jeste što se zapravo "rodilo" mnogo, mnogo prijateljstava i drugarstava koja će ostaviti
trajan pečat suštine osnivanja ovog foruma.
Hvala urednicima na pomoći a posebno kolegi Draganu Milićeviću koji je veliki znalac izrade sajtova i velikoj pomoći oko tehničkih pitanja održavanja ovog foruma.
Hvala Verici, urednici za nesebično pisanje, Zokiju Seviću, Nusretu Preljeviću...
Posebno i neizmerno hvala DAMIRU- glavnom Administratoru, koji je tvorac svih tehničkih pitanja ovog sajta.
Damir mi je nesebično pomogao kod osnivanja ovog Foruma.
Pozdrav i za njegovog brata Avda, našeg člana.
S poštovanjem i verom u još veči broj članova
Veliki pozdrav za Gospođu Svetlanu i njenog supruga dr Borivoja Angelovskog.
Domaćin Foruma BP pčelarenje