Autor Tema: Naslovne teme foruma!  (Pročitano 2610 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Naslovne teme foruma!
« poslato: Januar 19, 2014, 12:22:30 »
Molim poštovane kolege da bar naslove postavlejnih tema pišu početnim velikim slovom!

Nema smisla da ovaj forum, kome su mnogi članovi dodelili visku ocenu, pretvaramo u dečije obdanište!
Smatram da zavređuje bar malo poštovanja pravopisa!

Ne mogu se načuditi da pojedini kolege u predstavljanju pišu svoje ime i prezime sa početnim malim slovima!
Zašto sebe omalovažavate?

Ja to moram kao administrator da ispravljam pa mi to strašno mnogo vremena oduzima?

Takođe, molim otvarače novih tema da pregeladju da li se o tim temama negde pisalo pa tek onda da otvaraju nove?
Takođe, molim da sve otvorene teme imaju smisla u okviru foruma gde ste ih otvorili, dakle da imaju veze sa tim forumom ili celom kategroijom.

I to mi zadaje mnogo glavobolja i oduzima vremena kada moram da premeštam ili spajam teme a nisam u stanju da ih sve vidim?

Hvala na razumevanju!

Domaćin foruma

Van mreže Koneski Blagoja

• Glavni urednik
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s. Brest, Makedonski Brod, 775 mnv.
  • Tip košnice: LR, DB-12
Odg: Naslovne teme foruma!
« Odgovor #1 poslato: Januar 08, 2016, 19:22:51 »
Evo da još jednom (nakon skoro dve godine), obnovimo ovu temu, odnosno da potsetimo članove foruma.

Prilikom otvaranja ove teme naš Domaćin foruma, između ostalog je napisao i ovo:

Molim poštovane kolege da bar naslove postavlejnih tema pišu početnim velikim slovom!

I nakon skoro dve godine, opet imamo isti problem.

Evo sada i ja zamoliću svih kolega koji otvaraju nove teme bar naslov teme da bude sa početno veliko slovo.

Prošla jesen na ovaj problem radio sam skoro mesec dana i sve to sredio do kategorije "Ostale forumske teme". Ali opet evo sada moram nanovo to da radim i da utrošim bar nedelju dana.

Ostalo u poruci našeg Domaćina sve ostaje onako kako je on napisao, ali i dalje ne postupa se prema tome.

Molim sve članove foruma (da neki ne se nađu uvređeni), ali moram reći da ovo je Forum a ne Facebook.

Hvala na razumevanju,
"Samo ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali mislim da za ovo drugo nisam siguran" - (Albert Ajnštanj)

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Naslovne teme foruma!
« Odgovor #2 poslato: Januar 08, 2016, 19:29:25 »
Hvala Blaško moj uredniče!
Veliko ti hvala na nesebičnoj pomoći i ogromnom vremenu koje svakodnevno odvajaš da ispraviš što kolege ne urade kako valja!
Ja ti ovo nikako ne mogu platiti (dovoljno je što plaćam forum), ali verujem da će članovi imati tolerantan odnos prema tvom  i mom
zahtevu i neće se ljutiti, već postupiti baš kako Pravila nalažu!