Poštovani članovi fruma,
Prateći nove teme koje postavljate, došao sam do zaključka da jedna od njih (sve su odlične), zavređuje da se čak otvori novi FORUM u kategoriji "Ostale forumske teme"!
Dakle novi forum: "Kako sam postao pčelar", da, forum a ne Potforum.
Zašto sam to uradio?
Razlog je što je kolega Blagoja - Pajo otvorio još 30.08.2012. godine jednu veoma lepu i korisni temu koju je naslovio, "Kako sam postao pčelar".
Nekoliko nas se odvažilo i podržalo Pajinu ideju i napisalo svoju priču!
Ona je dugo "tavorila" bez novih priča, neznam iz kog razloga?
Kolega Sovilj je obih dana "osvežio" temu svojom lepom pričom...
Smatram (a voleo bih da čujem i mišlljenje ostalih kolega, da zaista ova tema zavređuje posebnu pažnju.
Svi smo mi ličnosti koje su široj pčelarskoj javnosti delimično poznate ili nepoznate?
Možda bi poneko i želeo da šira pčelarska javnost (a ovo je izvanredna prilika), spozna način početka i tok pčelarenja pojedinih članova našeg foruma?
Ljudski je to i ništa nije nenormalno.
Ovde ima mnogo kolega koji jako lepo pišu iskustvom i znanjem, kako stilski tako i dušom a verujem da su voljni da ostave traga mlađim generacijama, da ostave pečat jednog pčelarskog vremena a možda i mentorstva početnicima, pa zbog toga sam ubeđen da otvaranje novog foruma ima opravdanja?
Dragi Prijatelji,
Molim vas pišite slobodno i neskriveno vaše početke i tok pčelarenja do današnjeg dana, jer će možda neki budući hroničari, koji su nadareni za pisanje, iz našeg foruma crpeti materijal koji će živeti dok je pisane reči!
Slobodno i bez stida, bez ustezanja i skrivanja iznesite priču koja će uvek biti interesantna!
Nemojte se ustezati zbog stila pisanja jer ću ja kao profesor biti lektor i popraviti gramatiku i srediti pisani tekst.
Naravno bez ikakvih primedbi i mojih zamerki.
Pozdrav svim zainteresovanim za ovu temu.