Drustvo pcelara Kraljevo grabi krupnim koracima napred pre svega brojnim aktivnostima: nekoliko pcelarskih ekskurzija godisnje, nekoliko predavanja zvanicnih predavaca SPOS-a, organizovanoj proslavi ispracaja 2013 godine, brojnim nastupima na lokalnim TV stanicama, organizovanjem pcelarskih izlozbi u svom Gradu, znatnom povecanju clanstva, uredjenju vlastitih prostorija i redovnom okupljanju u njima, redovnim radom debatnog kluba, odlicno organizovane pcelarske slave u domu kolacara... to je samo deo onoga u sta sam se licno uverio.
A kako i ne bi kada imaju rukovodstvo drustva koje dise jednim plucima: predsednik Rakicevic, zamenik Baltic, sekretar Kolakovic, clanovi Seizovic, Stojkovic, Sundovic, Ljubicic, i zlatno pero i kamera Aca Lazovic (koji se brine i za video opremu koje je drustvo kupilo iz svojih sredstava) i koji je uvek desna ruka predavacu. A ovde Aca redovno izvestava o svemu znacajnom.
Jos ce se itekako mnogo lepog ubrzo cuti o radu ovog drustva.
Sinoc sam se za vreme predavanja i kao posle osecao pcelarski i ljudski veoma zadovoljan.
Kao sto ovde Aca napisa bilo je dosta pojedinacnih pitanja posle predavanja, a posebno sam zadovoljan sto 7-8 pcelara vec koristi KAS, a mnogi ce tek. Bilo je mnogo i licnih cestitanja koja gode, ali itekako obavezuju.
Od svih prisutnih samo se 1 izjasni da nikada ne dodaje secer u vidu sirupa ili pogaca, vec iskljucivo med.
Hvala kraljevcani na svemu. Do ponovnog vidjenja.