Profesore, zaista ne treba trositi reci, divni pejsazi, odlican videozapis, tera nas (bar mene), da mastamo o prisistvu i uzivanje uzivo.
Secam se da ste nekad nudili besplatan prestoj, kompenzacijom rada na pcelinjaku -:)
Dragi, ja sam se malo šalio sa radom na pčelinjaku, ali ne bi bilo na odmet i to!
No, svako od kolega ko bi poželeo da dođe kod mene na Zlatar (ima dvokrevetna soba), koju ne naplaćujem a kolega zrači ljudskošću i toplinom čovečnosti, vrata su mu uvek otvorena.
Ja volim da se družim, volim prijateljstvo, ali Bog mi je svedok, sve je manje prijateljstava jer su interesi preovladali i u ljudskim odnosima!?
Sećam se kao dete, moj pokojni otac imao je velikog "ljubavnika"- prijatelja!
Sada bi to bio jako pogrdan izraz muški ljubavnik - gej, ali on je smeo tom njegovom "ljubavniku" da poveri da je maltene ubio nekoga, a da prijatelj ne otrči i prijavi ga!?
Danas ni najrođenijem ne smeš maltene ništa poveriti jer ni trepnuo nisi a saznalo je pola sela!?
Eto Dragi, prijatelju takva su došla vremena pa otuda ja volim da kažem, dobronamernim, čestitim vrata mog doma su uvek otvorena.