Ono što ne smem propustiti da napišem jeste da ovaj naš Forum ima zaista koristi ne samo u pčelarenju već
i u svakodnevnom životu i radu!
Naime, u povratku sa bagremove paše (po drugi put) sam imao nevolja sa jednom gumom na kamionu!?
Tu istu gumu su mi već krpili u Guči (pisao sam o tome), ali nisu ventil pričvrstili kako treba i ona je ispustila u toku vožnje,
tj. u povratku na Zlatar!
Vrlo neprijatna sutuacija i slabo moje iskustvo oko toga!
Naime, 29. maja na putu Arilje - Ivanjica u mestu Prilike zapazio sam da je ponovo guma ispustila!
Nisam smeo da vozim putem Katići-Močioci-Jasenovo-Kokin Brod do Nove Varoši sa jednom zadnjom gumom jer gore nema saobraćaja i bio bih u velikoj nevolji da ostanem na putu sa pčelama!
Ali gde su naši Forumaši tu su i prijatelji.
Vrlo brzo (na moj poziv Mirku Pantoviću), pristigli su prijatelji a među njima i Aco Vujović, profesionalni pčelar, član Foruma
i pomogli da se problem reši.
Tu su bili Acov brat, Mirkovi prijatelju (kum i dr.) a i rođak, diplomirani agronom koji je u servisu sredio gumu!
Aco je obezbedio prikolicu za odnošenje gume, skinuo točak (nije mu bilo teško da se podvuče pod kamion), a Mirko je angažovao ljude da otvore servis i u 23.30 sati srećno sam odvezao kamion na Zlatar.
Samnom je bio i kolega Šolajić koji je vozio mog renoa do Zlatara!
Šta drugo napisati osim, od sveg srca, hvala dragim Forumašima, kolegama i prijateljima koji su se našli u nevolji!