Kao što sam već pisao, u subotu sam bio u Zubinim Potoku i družio se sa kolegama iz UP "Ibarski Kolašin"
Moj odlazak preko Peštera, Novog Pazara, Ribarića, prelaza "Brnjak" i vožnja pokraj Ibarskog jezera protekao je
bez ikakvih problema.
ljubaznost svih domaćih pčelara je zaista bila na visokom nivou.
Rašo Sovrlić je bio vrlo neposredan i trudio se da mi pokaže sve što je smatrao zanimljivim u Zubinom Potoku!
Predsednik, Slaviša Joksimović kao i sekretar Nenad Baščarević, bili su odlični domaćini.
Po lepom sunčanom danu sa malo vetra, na platou ispred doma kulture "Vojvodina" lepo postavljeni štandovi sa maštom
ovdašnjih pčelara i programom koji su priredili prisutnima uz muzički program njihovog pevača, Rajka Tomaševića i mlađane
Jelene Kostov (Grand takmičarke), pružili su posetiocima pravo zadovoljstvo!
Štand predsednika pčelara g. Slaviše Joksimovića sa sinom (na slici), bio je lepo osmišljen!
Takođe oko štanda našeg člana iz Zvečana, g. Novice Vlaškovića bilo je uvek živo!
Ono što sam posebno zapazio jeste razdraganost mlađanih posetilaca Manisfestacije.
Predavanje za četrdesetak prisutnih je trajalo oko satipo a Domaćin je priredio za sve učesnike vrlo ukusan ručak
u retsoranu Palma na putu ka Gazivodama.
Kako vidim, već smo dobili nove članove Foruma iz Zubinog Potoka