Autor Tema: ATAK NA FORUM!?  (Pročitano 15830 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Mihajlović Verica

• Urednik
  • Član na forumu od: Okt 2011
  • Starost: 62
  • Pol: Žena
  • Čuvaj se bijesa strpljivog čovjeka. – Džon Driden
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Doljevac n.v 195m; DB-50kom; pč.staž 20god
Odg: ATAK NA FORUM!?
« Odgovor #15 poslato: Mart 11, 2013, 20:47:20 »
Ja lično  mislim da je podataka sasvim dovoljno.  Buduće članove bez potpunih podataka treba brisati i ne odobravati im registraciju. Kao što u žitu ima kukolja tako i među ljudima ima i dosta neljudi , bilo i biće...
Nikad neću razumeti otkud tolike mržnje i pakosti u pojedinim ljudima , kad smo svi samo gosti na planeti ...
Arogantne , uvredljive , samožive , prepotentne ,koji ne poštuju minimum pravila koje smo svi poštovali pri registraciji i dalje netreba registrovati , da ne remetimo mir , uvažavanje , toleranciju i međusobno poštovanje !
Bilo bi korisno i lepo kada bi svaki pčelar postavio svoju sliku u avataru. Na forumu se virtuelno upoznamo i sprijateljimo  , pa bi bilo lepo i da se prepoznamo kad se budemo sreli.

pozdrav

Van mreže Šolajić Miloljub

• Larva
  • Član na forumu od: Apr 2012
  • Starost: 73
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Arilje Brekovo 830 m
« Odgovor #16 poslato: Mart 11, 2013, 20:57:44 »
Честитам домаћину Зечевићу на досадашњем раду. За добрим се прашина диже, напад може бити реклама, завист љубоморних, мора зависних, бес недобронамерних или натутканих....
Примењујте Правилник а у случају уноса додатних података обезбедити заштиту. Лажно представљање зна се како се санкционише.

Van mreže Zukić Pašezad

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Nov 2011
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Tinja, Srebrenik 300 m/nv
« Odgovor #17 poslato: Mart 11, 2013, 21:33:43 »
Ovo je odličan forum.Mjesto gdje se razbukte pčelarske strasti i stoga nemojte dozvoliti da pojedinci koji se kriju iza maski remete dosadašnji sklad i međusobno uvažavanje članova kao i domaćina foruma.Pozz.

Van mreže Đoković D. Milinko

• Larva
  • Član na forumu od: Avg 2012
  • Starost: 63
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kraljevo - Kraljevo 935 m
« Odgovor #18 poslato: Mart 11, 2013, 21:53:36 »
Puna podrška domaćinu za preuzimanje neophonih mera da bi se zaštitio forum od nedobronamernih! Ne treba biti tolerantan prema "potuljarama"!

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #19 poslato: Mart 11, 2013, 22:20:39 »
Veliko Vam hvala poštovani prijatelji i kolege na ovakvoj podršci!
Ne brinite, moji bliži (tehnički) saradnici i ja ćemo se truditi da održimo pravilan pristup Forumu,
a to znači da se ispoštuje Pravilnik, ne samo prilikom registracije već i tokom pisanja.

Pa iako se desi da nam neko promakne sa lažnim podacima (što je ovako virtuelno moguće), dok ne smislimo najbolje
tehničko rešenje (nadam se da će članstvo prepoznati takvog), trudićemo se da ga što pre sklonimo sa Foruma!

Nek ovaj pčelarski Forum služi na dobrobit svih zaljubljenika u pčele širom sveta!

Živi, zdravi i srećni nam bili.

Van mreže Киперовић Радоје

• Larva
  • Član na forumu od: Feb 2013
« Odgovor #20 poslato: Mart 12, 2013, 10:26:50 »
Ja lično  mislim da je podataka sasvim dovoljno.  Buduće članove bez potpunih podataka treba brisati i ne odobravati im registraciju. Kao što u žitu ima kukolja tako i među ljudima ima i dosta neljudi , bilo i biće...
Bilo bi korisno i lepo kada bi svaki pčelar postavio svoju sliku u avataru. Na forumu se virtuelno upoznamo i sprijateljimo  , pa bi bilo lepo i da se prepoznamo kad se budemo sreli.

Потпуно се слажем са коментаром госпође Верице  :). Једино бих додао да би по мени фотографија у аватару чак шта више морала бити обавезна јер кад са неким дискутујемо ствар је личне културе да му видимо и лик и предлажем домаћину Зечевићу да се свим члановима који немају фотографију остави рок до када да је поставе. Ако се оглуше трба их санкционисати да ли са привременим или трајним искључењем са форума.

Van mreže Čevrljaković Miroljub

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Apr 2012
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Aleksandrovac, Vitkovo 360m.
« Odgovor #21 poslato: Mart 12, 2013, 21:57:33 »

Nisam tako dugo na ovom forumu ali sam ipak mnogo toga pametnog lepog i korisnog procitao ,video pa i sam nesto prokomentarisao.Zejla mi je da tako bude i dajle pa otuda puna podrska neophodnim merama u ocuvanju foruma,

Pozdrav urednicima ,Zeki i svim kolegama.

Van mreže Koneski Blagoja

• Glavni urednik
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s. Brest, Makedonski Brod, 775 mnv.
  • Tip košnice: LR, DB-12
« Odgovor #22 poslato: Mart 12, 2013, 22:59:00 »
Veliko Vam hvala poštovani prijatelji i kolege na ovakvoj podršci!
Ne brinite, moji bliži (tehnički) saradnici i ja ćemo se truditi da održimo pravilan pristup Forumu,
a to znači da se ispoštuje Pravilnik, ne samo prilikom registracije već i tokom pisanja.

Pa iako se desi da nam neko promakne sa lažnim podacima (što je ovako virtuelno moguće), dok ne smislimo najbolje
tehničko rešenje (nadam se da će članstvo prepoznati takvog), trudićemo se da ga što pre sklonimo sa Foruma!

Nek ovaj pčelarski Forum služi na dobrobit svih zaljubljenika u pčele širom sveta!

Živi, zdravi i srećni nam bili.

Dobro veče Prof. Đoko,
Samo četiri dana bio sam otsutan (bio sam u selo na pčelinjak), a evo večeras dođoh i ne mogu da podnesem izveštaj sa pčelinjaka zbog mnogo toga što je napisano za ovih dana. Kad sam video ovu temu, rekoh prvo da i ja se pridružim ostalim kolegama u znaku podrške oko preduzimanja potrebnih mera za održavanje reda na ovom dosada izvrsnog foruma, a zatim o dnevnom izveštaju.
Slažem se skoro so sve što je napisano od kolegama, a osobito ono što je napisala koleginica Verica.

Srdaćan pozdrav Domaćine i Profesore Đoko,
Blagoja
"Samo ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali mislim da za ovo drugo nisam siguran" - (Albert Ajnštanj)

Van mreže Spasić Dragan

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Nov 2012
  • Starost: 49
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Laznica-Homolje 400 m.nv
« Odgovor #23 poslato: Mart 13, 2013, 18:08:41 »
Puna podrska gos.Zecevicu! Za provokatore i agitatore po kratkom.

Van mreže Stanojević Vojkan

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Mar 2013
  • Starost: 65
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Ub 150m
« Odgovor #24 poslato: Novembar 29, 2013, 16:18:12 »
Kada sam u selu sa mojim pcelama nisam u mogucnosti barem za sada da prati desavanja na forumu .Tamo nemam racunar tako da stalno kasnim. Svejedno imate moju punu podrsku. Ovo je zaista izuzetan forum koji je svima nama ,narocito pocetnicima od velike pomoci.

Imate moju punu podrsku da forum bude upravo onakav kakav i jeste za dobrobit svih nas .

Van mreže Ivanović Miroslav

• Lutka
  • Član na forumu od: Dec 2011
  • Starost: 72
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kruševac-Konjuh/ n.v. 217 metara.
« Odgovor #25 poslato: Novembar 29, 2013, 20:01:57 »
Poštovani Gospodine Đoko.
Ovaj forum bi trebao da bude pravih pčelara( koji imaju kulturu, vaspitanje i da se domaćinski, roditeljski, brtski, sestrinski . . . ponašaju prema pčelarima, svako ko se uhvati i prijavi na mobing prema pčelarima treba ga prijaviti i izbrisati sa foruma.
Na žalost takvih slučajeva je bilo na forumu.

Srdačan pozdrav.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #26 poslato: Decembar 04, 2013, 22:59:18 »
Hvala vam Kolege od srca na porukama.
Ja se iskreno trudim da sve bude u redu ali bez vas to sam ne mogu uraditi?
No, na sreću ogromna većina članstva (99%), su veoma korektni i kulturni pa mi je to olakšalo praćenje diskusija, kako sa stručnog tako i sa tehničkog stanovišta.

Živeli i sve najbolje.

Miroslave, biće sve kako valja a poneko kada "iskoči" iz koloseka moramo naći razumevanja i proučiti razlog zašto je to uradio?
Ja lično nisam za "rezanje glava" bez prava na odbranu, osim ako neko nastupi lično, nacionalistički odnosno šovinistički,
e taj već odmah ide van!