Autor Tema: Г-дин Ђоко Зечевић у Краљеву  (Pročitano 8267 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Ćoćić Slobodan

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Maj 2012
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Aleksandrovac, 450m n/v
Odg: Г-дин Ђоко Зечевић у Краљеву
« Odgovor #15 poslato: Februar 21, 2013, 16:53:10 »
Mi, Sale ,Mira i Sloba Cocic fomurasi iz Aleksandrovca Zupskog "slucajno" saznadosmo da nas poznanik i prijatelj prof.Djoko Zecevic (pcelar i profesor u sedmoj deceniji zivota) drzi predavanje pcelarskom udruzenju u Kraljevu.
Znajuci od ranije da je Djoko veliki poznavalac pčele i pčelarenja dobar predavač, te uzesmo put od 65km pod noge, stigosmo na vreme, zauzesmo dobro mesto u sali, ocekujuci predavaca a jos vise koja je tema predavanja.

Pojavljuje se Djoko u sali gromki aplauz, stimuju se istumenti nakon ceka se na dva vekika fluoresctnentna platna pojavljuju u detalje podaci predavaca a ispod toga tema "IZIMLJAVANJE I PROLEĆNI RAZVOJ PČELINJIH ZAJEDNICA"
Kako su pcelari dosta ranije izvrsili UZIMLJAVANJE pcelinjih zajednica to se ovo "U" ureci uzimljavanje zameni slovom "I" te dobismo ovakav  naziv teme za predavanje.

No, napred receno da svatimo ko pčelarsku salu, a istina je da je predavanje nama DRAGOG PREDAVAČA  a pre svega dobrog pčelara Djoke Zecevica bilo na nivou sa dosta teoriskog i prakticnog znanja.
Najvise nam se svidelo to sto je celo predavanje prozeto slajdovima sa svog prelepog pčelinjaka i poruka predavača "JA RADIM TAKO I POKAZALO MI SE VEOMA DOBRO STO IMA POSEBNU TEZINU".
Dakle predavanje je bilo interesantno, poucno, korisno, besplatno i ako nije bilo 365.

Cekamo to jubilarno sa zeljom da ono bude odrzano u novom pčelarskom udruzenju u Aleksandrovcu.

Posle predavanja uz časicu nastavili smo druzenje sa predavacem i clanovima pčelarskog udruzenja iz: Kraljeva, Trstenika i Vrnjacke Banje.
Pozdrav uz malo zakasnjenje Sale, Mira i Sloba Cocic.