Sa velikim žaljenjem i tugom u srcu, obaveštavam članstvo i goste, da je moj uvaženi i poštovani prijatelj i kolega,
član našeg Foruma, Munib Kapidžić iz Prijepolja - Velika Župa, pre nekoliko sati, nažalost iznenada preminuo!
Kako sam obavešten, smrt ga je zadesila na "radnom mestu" oko pčela.
Muniba su mnogi pčelari Srbije poznavali.
Munib je rođen 1952 godine a pčelarstvo mu je bilo u nasleđu od oca.
Bio je odličan pčelar, u dva mandata predsednik pčelara Prijepolja, veliki drug i razgovorljiv kolega.
Jesenas je dva puta dolazio iz Prijepolja na Zlatar da mi pomogne oko utovara košnica u kamion.
Nedavno mi je pomogao, zapravo samo sam je izradio 120 pogača sa invertovanim sirupom i doneo mi do Bistrice do kamiona.
Bez ikakve nadoknade za koju nije hteo ni da čuje a kada sam mu pomenuo naljutio se!
Pre par godina sam Munibu dozvolio da mu pčele budu pored mojih na pčelinjaku na Zlataru.
Pre izvesnog vremena je pisao na Forumu o izložbi u Goraždu u kojoj mi je preneo pozdrave tamošnjih pčelara.
Veoma mi je žao Munje, kako smo ga kolega Jakšić Milivoje, ja i mnogi drugi zvali.
Ostaće mi u trajnom sećanju i uvek će mi biti žao njegovog preranog odlaska sa pčelarske pozornice.
Neka mu dragi Bog podari Rajsko naselje a njogovoj supruzi Damki, sinovima Harku i Kikiju kao i maloj Ajši (unuci), veliko saučešće za porodičnim gubitkom.