Postovani kolega i prijatelju Rade ,ovaj forum smo dizali i gradili zajedno sa nasim domacinom od samog pocetka.
Vrlo cesto se nadmetali u znanju,prezentaciji znanja i umesnosti profesije kojom se bavimo.Nikada niko od nas nije imao losu nameru da napakosti onom drugom pa ni sada.Smatrao sam da je suceljavanje misljenja modus napretka i nacin kojim se iznosenjem licnih iskustava stvara put ka laksem i boljem pcelarenju.
svaki forum je u sustini diskusiona grupa i znas i sam da se jasno iznose stavovi.Nije mi jasno zasto se bas ti nadje prozvan jer se ni jednom recju tebi nisam obratio sve do recenice koja me u srce zabolela jer je napisana iz ruke PRIJATELJA. Nadobronamernije sam prokomentarisao ali sa knedlom u grlu da gresis s takvim stavom.
NI U SNU NISAM IMAO NAMERU DA TE UVREDIM ,AKO JE MOJ POST OKARAKTERISAN KAO UVREDA JA TI SE OVIM PUTEM IZVINJAVAM
Razmenili smo na stotine poruka,posecivali,druzili na pcelarskim manifestacijama,upoznao si moju porodicu koja te je oberucke prihvatila kao rodjenoga i stvarno mi je zao ako sam NEZNAJUCI da to cinim na bilo koji nacin povredio tebe mog prijatelja ,druga ,osobu koju cenim.
NISAM MOGAO DA POMISLIM DA CES SE NALJUTITI NA MENE <DJOKA ILI KOG CLANA OVOG KAKO GA ZOVEMO GOSPODSKOG FORUMA
Da podseti ipak si zapoceo prvi ali ,zar je to medju prijateljima vazno ako su pravi i iskreni .
Mislim da je ovako javno pruzena ruka najmanje sto mogu da uradim kako bih te sacuvao kao prijatelja
.Ova poruka je najmanje sto mogu da ucinim za nase prijateljstvo.
Nadam se da cemo se smejati uz kaficu i sok na prvom narednom susretu ovoj situaciji ,jer drugari i prijatelji su u svim zivotnim situacijama na ispitu a ja iako mladji zelim ovako javno da pokazem koliko te uvazavam i cenim.
Dejan Stepanovic