Sta reći, posle mog trećeg po redu predavanja za 3 godine u Ivanjici....osim veliko Hvala na ukazanom poverenju.
Svakako, veliki podstrek i nadahnuće ulio mi je svojim prisustvom predsednik SO Ivanjica.
Ako se ne varam, ovo je prvi put da za mojih 113 predavanja, kao predavač SPOS-a, prisustvuje skupu i predsednik Opštine.
A ponovo, tehnička podrška mi je bio venčani kum poznatog muzičara Bore Čorbe, sada već slobodno mogu reći i moj prijatelj.
Aca Bogdanovič, po mojoj proceni, sjajno je vodio društvo 4 godine (obezbedjena prostorija Društva u njegovom mandatu),
povećan broj članova, dosta novih mladih pčelara, saradnja sa voćarima i veoma važna sa opštinskim rukovodiocima. A i saradnja sa TV je od izuzetnog značaja. Juče kamere ne gasiše 2 sata.
Mirko Pantović-Djedo, preuzeo je Društvo u velikom razvoju, a svojom energijom, siguran sam da će nastaviti uspešan rad.
Na ručku, Mirka teško ubedismo da sedne, kako doliku u vrh sofre, a prvi mu se konobar obrati "Gospodine Predsedniče".
"Tako treba"....davno, jedan drugi Predsednik reče.
A i Grade se pohvali kao lovac i stolar...šta je sve i na tim poljima postigao... Čak je i krevet za Randju znalački prepravio. Ali to je duga priča, sa srećnim krajem.
Još jedan dan za nezaborav u Ivanjici.
Pozdrav od srca dragim Prijateljima.