Svakako najpoznatiji odgajivac matica, kooperant "Apicentra" danas je Mileta Markovic iz Jabucja koji godisnje odgaja oko 6.000 matica sto je znacajan broj i u evropskim razmerama.
Ovde cu izneti samo jedan njegov citat da vidite koja je to pcelarska i ljudska velicina:
Одг: Moje predstavljanje "Mileta Markovic"
« Одговор #58 послато: данас у 17:19:52 »
Цитат
Za malo da posumnjam u sebe!
Veliki broj ljudi povremeno posumlja u sebe pa ni ja nisam izuzetak. Stajati ispred ogledala ne znači da ćemo uvek imati lepu sliku o sebi,bez obzira na kariranu košulju, ali lepa slika o sebi je preduslov samopouzdanja i vere u sebe da se čovek nalazi na pravom putu ka uspehu i postizanju svog cilja.Međutim videti sebe na ekranu kompjutera u rubrici „moje predstavljanje“ gde se nalaze vaše dobrodošlice i koplimenti, ulivaju mi dodatnu snagu i želju da se sa vama družim i punom snagom nastavim dalje.
U mojoj daljoj komunikaciji sa vama,dok bolje upoznam rad na kompjuteru, često će se događati da mnogi od vas neke stvari iz pčelarstva više znaju od mene, što je sasvim normalno,i to mi slobodno recite ali da znate da ja imam i dodatni recept za lečenje poljuljanog samopouzdanja. Tada o pčelama pričam sa mojom ženom pa kad vidim koliko ona nezna tek tada vidim koliko ja znam i sa još većim samopouzdanjem nastavljam dalje.
Od srca vam svima HVALA.
« Последња измена: данас у 17:28:29 Mileta Marković »