Autor Tema: PISMO NESUDJENOG MLADOŽENJE  (Pročitano 3160 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 69
  • Pol: Muškarac
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
PISMO NESUDJENOG MLADOŽENJE
« poslato: Oktobar 23, 2012, 16:21:25 »

Na žalost nisam oženjen, doduše bio sam veren, ali do svadbe nije došlo, a evo i zašto:

Za Novu godinu hteo sam verenici pokloniti rukavice, koje bi joj poslao zajedno sa pismom. Medjutim, u prodavnici sam sreo koleginicu sa faxa koja je kupovala gaćice.... Nespretna prodavačica je zamenila pakete, tako da je koleginica uzela rukavice, a ja sam verenici poslao gaćice.

Sad zamislite moju verenicu pod novogodiđnjom jelkom kako otvara poklon i čita pismo.
Evo sadrzaja pisma:
Dugo sam razmišljao kako da te razveselim i dokažem svoju ljubav. Zadnji put sam  konačno primetio šta ti nedostaje, pa ti to šaljem u paketu. Želim ti da u njima provedeš ugodne trenutke. Želeo sam da ti kupim vunene, ali u njima bi se znojila, što sam zapazio kod koleginice i prodavačice. Probao ih i na jednoj i na drugoj, pa sam ih jedva skinuo. Ali, ubrzo će proleće, pa ih ti onda, koliko mi je poznato, ne nosiš. Hteo sam da ti kupim kožne, sa narodnim vezom, ali sam se u zadnji čas setio da u njima ne bi mogao da opipam ono zbog čega želim da te zaprosim. Kupio sam namerno takve koje se lako skidaju, ako se žuri tebi i drugima. Ne zaboravi da ih poneseš kada ideš u fino društvo. Neće dugo biti čiste jer ljudi imaju prljave ruke, a ti s mnogima kontaktiraš. Ako želiš da ih očistiš, idi do mog prijatelja, znaš onog o kojem sam ti već pričao, jer on je već iskusan u tim stvarima.

VOLI TE TVOJ...     
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Van mreže Mihajlović Verica

• Urednik
  • Član na forumu od: Okt 2011
  • Starost: 62
  • Pol: Žena
  • Čuvaj se bijesa strpljivog čovjeka. – Džon Driden
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Doljevac n.v 195m; DB-50kom; pč.staž 20god
Odg: PISMO NESUDJENOG MLADOŽENJE
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 23, 2012, 20:53:17 »
 :D :D...(i on bi se ženio!..)

Van mreže Marisavljević Srđan

• Larva
  • Član na forumu od: Maj 2012
  • Starost: 50
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kragujevac 177 m
  • Tip košnice: DB 12
Odg: PISMO NESUDJENOG MLADOŽENJE
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 24, 2012, 16:10:56 »