Autor Tema: VIII ИЗЛОЖБА МЕДА И ПЧЕЛИЊИХ ПРОИЗВОДА И ПЧЕЛАРСКЕ ОПРЕМЕ  (Pročitano 11183 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Dobrodolac Miki

• Lutka
  • Član na forumu od: Avg 2011
  • Starost: 35
  • Pol: Muškarac
  • skype - miki_dobrodolac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Brzeće (1100m)
Sve čestitke na gostoprimstvu i veliko HVALA na nezaboravnom druženju kako sa domaćinima tako i sa kolegama sa foruma.

Van mreže Knežević Mirko

• Larva
  • Član na forumu od: Dec 2011
  • Starost: 41
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Nova Varos, 960 mnv
I jos par slika......
Ne napredovati znaci nazadovati!

Van mreže Knežević Mirko

• Larva
  • Starost: 41
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Nova Varos, 960 mnv
Ne napredovati znaci nazadovati!

Van mreže Lizdek Aleksandar

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Mar 2012
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Pale, Mokro 900 mnv
Evo prošla su tri dana od pomenutog susreta, ja sam još uvijek pod utiscima. Ono što su nam priredili pčelari, prijatelji iz Nove Varoši ja ću pamtiti do života, nisam ni sanjao da Nova Varoš ima takvu prirodu. Ovom prilikom želim da se zahvalim presjedniku udruženja gosp. Draganu Divcu i prof. Đoki Zečeviću na priređenom druženju.
Veoma mi je drago što sam upoznao i mnoge forumaše i nadam se da će biti prilike da se još družimo i upoznajemo.

Fasciniran sam radom, snagom i željom Đoke Zečevića, taj čovjek kao da ima 30 god., zaista svaka čast.

Pozdrav za sve forumaše

Van mreže Lizdek Aleksandar

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Mar 2012
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Pale, Mokro 900 mnv

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
                  Želio bih i ja da da se pridružim kolegama koji čestitaše domaćinima na lijepom dočeku i
organizaciji. To je jednostavno nemoguće opisati riječima, pa čak ni fotografijom. To jednostavno ostaje u sjećanju za sva vremena. A domaćini su bili nešto što se rijetko viđa. Sadašnji predsjednik, bivši, kao i ostali
sve su činili da se ugodno osjećamo. A šta reći novo za Đoleta koji je fercerao kao da ima tek 30 leta.
NJegova energija je  zaista nevjerovatna. Svuda je stizao, da snima, da sa svima porazgovara da bude vozač, konobar, svakoga se sjeća prava, živa enciklopedija. Na kraju druženja nam još i uz gusle zapjevao. Jednom riječju je čast upoznati ovakve ljude kakvi su Đole i Divac, a posebno ih imati za prijatelje. Takođe mi je bilo drago upoznati mnoge kolege sa foruma, ali vrijeme je brzo prošlo, pa se nije moglo možda i bolje upoznati. Na kraju pored dragih domaćina želim pozdraviti isve kolege sa foruma,
kako one koje sam upoznao tako i one koje nisam stigao upoznati. Za sve srdačan pozdrav sa Pala.

Hvala puno prijatelju Mlađo,
bilo mi je zadovoljstvo i posebna čast videti vas u N. Varoši a posebno kod mene na Zlataru.
Pa valjda ćemo druženje i nastaviti, ovo je samo početak?
Inače, videli ste svi kakvi smo mi Zlatarci?
Dragan, Milomir (bivši predsednik), Milovan, Ratomir, Mirko, moja malenkost, trudili smo se da vam bude prijatan boravak kod nas.

I vi ste pokazali veliko gostoprimstvo kada sam u nekoliko navrata boravio kod vas na Palama.
Večernja druženja u hotelu Damis sa odabranim kolegama sa Pala su za nezaborav.

Puno pozdrava i do skorog viđenja.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Evo prošla su tri dana od pomenutog susreta, ja sam još uvijek pod utiscima. Ono što su nam priredili pčelari, prijatelji iz Nove Varoši ja ću pamtiti do života, nisam ni sanjao da Nova Varoš ima takvu prirodu. Ovom prilikom želim da se zahvalim presjedniku udruženja gosp. Draganu Divcu i prof. Đoki Zečeviću na priređenom druženju.
Veoma mi je drago što sam upoznao i mnoge forumaše i nadam se da će biti prilike da se još družimo i upoznajemo.

Fasciniran sam radom, snagom i željom Đoke Zečevića, taj čovjek kao da ima 30 god., zaista svaka čast.

Pozdrav za sve forumaše

Acko,
Kada čovek nešto voli, oseća potrebu da drage kolege ugosti, ništa nije teško!
Godine, ma kakve godine... ne mislim na njih, imam preča posla oko pčela...!
Pčelinjak, pisanja za časopise, predavanja, upoznavanje novih kolega, posete mom domu ovde na Zlataru, druženje sa Draganom, Mirkom, Milomirom, Ratomirom, Radojicom... ne ostavlja mnogo prostora za razmišljanje o godinama!
Zlatarski med, čist vazduh, dobra domaćica još bolji saputnik i u pčelrastvu, zaboravljaju na godne!!!
A još je tu i Forum BP pčelarenje, a na njemu vi svi zajedno... pa ko će još razmišljati o godinama.

Pozdrav tebi i tvojim ukućanima,
Ocu Rajku, Majci, Bratu, Supruzi i Sinu.

Van mreže Ćosović Momčilo

• Matica
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Republika Srpska - Pale, 900 m
Ма Ацо какве године. Па знаш да му је прадеда живио 114 година што значи да је Ђоле тек мало више од пола или у најбољим годинама.