Juče, 11. avgusta 2018. godine u prolazu sa svojom sestrom Stašom koja živi u Švedskoj 48 godina, najavih se našim članovima foruma Dedi i Vladu da sam u prolazu za Guču, sa željom da kafu popijemo zajedno!
Slobodan je odmah predložio da svratimo kod njega ali sam ipak poželeo da kafu popijemo u divnom ambijentu lepe terase Lovačkog doma gde smo bezbroj puta vodili pčelarske razgovore i pili hladno piće!
Žao mi je što nisam pozvao Građa i Grujicu ali smo mi žurili pa sam to ostavio za sledeći put kada budem dolazio u Ivanjicu!
Inače, telefonom sam popričao sa Acom Vujovićem, koji se kako mi reče spremao da skine medišta suncokretove paše!
Ono što mogu reći jeste da je vreme neumitno brzo teklo jer tema za razgovor sa dragim prijateljima nikada dosta!
Moja konstatacija je da se naš Deda odlično drži, veoma lepo izgleda, svež i čio, oran za razgovor a dogovorili smo se da ga i nastavimo uskoro u Ivanjici!
Vladov poziv (kao člana IO Udruženja), za druženje na Miholjdan, prihvatio sam sa zadovoljstvom!
Veliko hvala dragim prijateljima na izdvojenomk vremenu a ostalim kolegama iz Ivanjice srdačan pozdrav!
Evo sličica ali i jedne iz Guče na kojoj je orkestar Branka Đenadića iz Nove Varoši - sela Akmačići!