Autor Tema: DRUŽENJE U IVANJICI!  (Pročitano 4217 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
DRUŽENJE U IVANJICI!
« poslato: Avgust 12, 2018, 09:37:35 »
Juče, 11. avgusta 2018. godine u prolazu sa svojom sestrom Stašom koja živi u Švedskoj 48 godina, najavih se našim članovima foruma Dedi i Vladu da sam u prolazu za Guču, sa željom da kafu popijemo zajedno!
Slobodan je odmah predložio da svratimo kod njega ali sam ipak poželeo da kafu popijemo u divnom ambijentu lepe terase Lovačkog doma gde smo bezbroj puta vodili pčelarske razgovore i pili hladno piće!
Žao mi je što nisam pozvao Građa i Grujicu ali smo mi žurili pa sam to ostavio za sledeći put kada budem dolazio u Ivanjicu!
Inače, telefonom sam popričao sa Acom Vujovićem, koji se kako mi reče spremao da skine medišta suncokretove paše!
Ono što mogu reći jeste da je vreme neumitno brzo teklo jer tema za razgovor sa dragim prijateljima nikada dosta!
Moja konstatacija je da se naš Deda odlično drži, veoma lepo izgleda, svež i čio, oran za razgovor a dogovorili smo se da ga i nastavimo uskoro u Ivanjici!
Vladov poziv (kao člana IO Udruženja), za druženje na Miholjdan, prihvatio sam sa zadovoljstvom!
Veliko hvala dragim prijateljima na izdvojenomk vremenu a ostalim kolegama iz Ivanjice srdačan pozdrav!
Evo sličica ali i jedne iz Guče na kojoj je orkestar Branka Đenadića iz Nove Varoši - sela Akmačići!

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Starost: 69
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
Odg: DRUŽENJE U IVANJICI!
« Odgovor #1 poslato: Avgust 12, 2018, 09:52:30 »
Auuuu..kada čitam izvestaj iz Guče, sve me nešto jeza oko srca hvata.
Koliko puta sam sa drustvom bio na tom najvecem na Svetu Festivalu trube...

Ma brda ječe kada 20 i vise orkestara zasvira Sa Ovčara i Kablara u duetu.
To treba doziveti...Ne zivi se 1000 godina.
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Dragicevic Grujica

• Gost
« Odgovor #2 poslato: Avgust 12, 2018, 15:45:55 »
 Pozdrav profesore vidimo se 12 oktobra.

Van mreže Lukovic M. Slobodan

• Matica
  • Starost: 91
« Odgovor #3 poslato: Avgust 12, 2018, 21:25:27 »
Djoko,
hvala ti pre svega sto si se javio i svratio na vidjenje..
Posebno mi je drago sto upoznah tvoju sestru- divnu zenu.
I ja se nadam kao Grujo nasem druzenju u oktobru..
Puno pozdrava za tebe i sestru Stasu .Deda

Van mreže Tomicevic Blagomir-Grade

• Matica
  • Član na forumu od: Jan 2012
  • Starost: 78
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Golija 1300M.
« Odgovor #4 poslato: Avgust 27, 2018, 14:24:25 »
Pre dva dana učiniše mi čast Aco Vujović sa suprugom Rado iz Slovenije sa suprugom i Grujo ali bez Mire te me obiđoše na Goliji,da vide koliko sam nakupio šljiva i da vide moj pćelinjak hvala im na uvažavanju.
Vesela družina pošla je kasno iz Ivanjice zbog Nušičijade Grujo pođe kao vođa puta pošto je dolazio dvatri puta kod mene a i hvali se da poznaje svaku stopu Ivanjićkog kraja,elem na prvoj seoskoj raskrsnici pogreši pravac pa kad vide zapovidi da stanu a on izađe iz kamioneta udalji se od njih pa zove mene da vidi jeli pogrešio,kada se vrati pita ga Milena što su stali,on sav važan poče da objašnjava gde je truba ,koje je Gleđička reka,koje je Moravica,nagovara Joli da to slika pa naredi da se vrate do prve raskrsnice i da skrenu desno uz reku Moravicu.
Pošto Milenu niko nije mogao prevariti pa ni Aco upita Gruja "Životati Grujo znašli ti put ili da se mi vratimo na vreme za Ivanjicu?"Bogati Milena kako neznam prošao sam ovuda deset puta"
Pošto su žurili nisu se kod mene dugo zadržali Milena sede za upravljć da okrene kamionet na dosta malom prostoru pošto je kod mene još gradilište Grujo viknu "pazi na mešalicu"Milena izađe iz kamioneta okrete se oko sebe pa povika "šta fali mojoj mešalici""nisam mislio na tu mešalicu več ovu za beton".

Dragicevic Grujica

• Gost
« Odgovor #5 poslato: Avgust 27, 2018, 21:11:52 »
Grade Grade...

Van mreže Lukovic M. Slobodan

• Matica
  • Starost: 91
« Odgovor #6 poslato: Avgust 28, 2018, 19:56:57 »
Imao sam cast i zadovoljstvo da me u mom domu u Ivanjici isto vece poseti dragi prijatelj Rado sa suprugom,Acom i Milenom.Susret je bio veoma kratak, na moju zalost nisu ni kafu popili...Navodno su negde zurili.Supruga Radova snimila je susret foto aparatoim pa se nadam  da ce ih na forumu postaviti.
Grade je unapredjen u PUKOVNIKA
VP Deda

Van mreže Pavlović Radoslav

• Pčela
  • Član na forumu od: Dec 2015
  • Starost: 67
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Gozd nad Kamnikom 830 m/nv
  • Tip košnice: AŽ-NASTAVLJAČE 10S , LR
« Odgovor #7 poslato: Septembar 01, 2018, 23:34:45 »
Evo i materialni dokazi, dodao sam i sliku pčelara Stanimira iz Tolišnice koji nije čan foruma.
Usput vam mogu napisat, da je jučerašnje putovanje iz Srbije do Slovenije bilo lagano i opušteno svega zajedno sa čekanjima 12 sati.

Srdačan pozdrav za sve koje sam uspeo videt a posebno porodici Vujović gdje smo i spavali dve noći.
Drago mi je da sam upozno i Grujicu koji se je raznežio kad je video slovenku jer ga je podsjetila ne njegovu ljubav iz mladosti Barbaru iz okoline Celja.Grade žao mi je da smo ti morali ostavit ono što si nam spremo za put a nije moglo drugčije.Deda važno je da smo se videli i pozdravili a kafa će biti kad nebudemo samo u prolazu.

Van mreže Pavlović Radoslav

• Pčela
  • Član na forumu od: Dec 2015
  • Starost: 67
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Gozd nad Kamnikom 830 m/nv
  • Tip košnice: AŽ-NASTAVLJAČE 10S , LR
« Odgovor #8 poslato: Septembar 01, 2018, 23:35:29 »
II

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Starost: 69
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
« Odgovor #9 poslato: Septembar 02, 2018, 06:29:41 »
Prelepo.....cestitam od srca.
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Dragicevic Grujica

• Gost
« Odgovor #10 poslato: Septembar 02, 2018, 08:11:40 »
Rado zahvalan sam Acu što me pozvao da budem vođa puta (mada sam promašio) jer sam upoznao vrlo divne osobe. Priznajem da sam se sedeći pored  izuzetno lepe 
SLOVENKE setio davne 1977 god kada sam bio komadant akcije na ORA U Umčarima gde mi  je zamenik bila Barbara Malovrh iz Celja sa kojom sam proveo nezaboravnih
skoro 4 meseca. Kažu stara ljubav zaborava nema!!!!
    Rado veliki pozdrav za tebe i suprugu od Mire i Gruja. ŽIVELI!!!

Van mreže Tomicevic Blagomir-Grade

• Matica
  • Član na forumu od: Jan 2012
  • Starost: 78
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Golija 1300M.
« Odgovor #11 poslato: Septembar 05, 2018, 20:41:54 »
Rado,hvala na pozdravima tek sam sada video,puno pozdrava od dede Grada.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 15, 2018, 22:36:59 »
Pošto sam iz zdravstvenih razloga (kičma), veoma retko sedao za računar (skoro nikako...sada se situacija nešto i popravila),  evo da izrazim zadovoljstvo što ste objavili posetu Ivanjici kolege Radoslava sa suprugom!
Zadovoljstvo je tim veće jer je naš forum svojevremeno izrodio ovo prijateljstvo, tako mi se čini?
Što se tiče boravka kod Građa i Dede, ništa novo jer Radoslav je i kod mene na Zlatar (30.07.2016.), sa Acom pristigao u kasne sate tako da ni kod mene kafa nije popijena!
Rekoše, biće valjda još prilika.
No, ipak je bilo veliko zadovoljstvo videti drage kolege u svom domu čime su pokazali prijateljska osećanja.

Uz želje da se što češće družimo, živeli i zdravo bili!