Moj dobri prijatelju Milanko, uverio si se više puta, što se kaže "na delu" i nema laganja!
Mene mnogi pčelari poznaju sa predavanja a naročito iz brojnih tekstova našeg Časopisa pa mi je često i vrlo neprijatno
jer ljudima ne znam imena i prezimena!
Evo istinitog događaja sa ovog sajma:
Sa kolegama iz Zaječara (Nenad Žikić, predsednik i dr.), koji su me bukvalno "odvukli" kod samog dolaska u restoran da pijemo kafu,
ustao je sa stolice kolega veoma gospodstven, sa bradicom i brkovima, vrlo mi poznat i srdačno se pozdravio samnom!
Naravno, uzvratio sam ali nisam ime znao!
Kasnije pri trećem ulasku u restoran za istim stolom sedelo je puno kolega...Brstina Vojo (poklonio mi litar "brstivara"), i drugi, bio je i naš član Vojkan Stanojević (odavno ne piše...?), koji je ustao i vrlo srdačno se pozdravio samnom...između ostalog pitao sam ga i za pisanje...
Za istim stolom je sedeo kolega sa bradicom (sreli smo se prošle godine u Velikoj Plani), a moj komentar za pisanje na forumu kolege Rakovca, čovek je ustao i sa osmehom rekao...prafraziram...pa taj Rakovac sam ja!!!
Eto moje bruke i sramote ali za džabe da se pravdam, kada je to istina...smejali smo se svi zajedno...
Izvinuo sma se Goranu a pre neki dan smo podugo pričali telefonom!
Eto Grade nije se samo tebi desilo da "prepoznaš" moju malenkost u drugome...

Na sreću našeg Tančića sam prepoznao jer je bio u posbenom raspoloženju...sa nekim koleginicama!
Kasnije u susretima sam uvek (kada kolegu ne prepoznajem imenom), pitao a ko ti beše...

Valjda se ostaralo pa se počelo i zaboravljati!
Sve u svemu bilo je lepo ali suviše kratko da bih sa mnogima porazgovarao a sa nekima i popio piće.
Zoki slike su lepe kao i uvek jer izlaze iz fotoaparata MAJSTORA fotografije!
Gorane, izvini još jednom za nesmotrensot i zaborav!