Dragim kolegama i prijateljima Adu, Hasi, Šurdi, Mirzi, Elvedinu, Almiru i drugim veliko hvala na zaista divnom i pre svega ljudskom dočeku koji je izgledao kao da se znamo 100 godina!
Od najavljivanja mog gostovanja u Hadžićima pa do ispraćaja, bio sam zaista oduševljen (jeste da je Haso malo zeznuo plakat sa "Brcko", ali oprostio sam mu jer je preskočio jedan razred), bio sam dočekan i okružen pažnjom koja je iskreno vrlo godila.
Kome ne bi godila kada je došla od divnih ljudi punih duha i šala, raznih smicalica ali sve na nivou poštovanja!
Mirza, predsednik mlad čovek najavi moj nastup ali zbog posla ranije izađe (odgovoran policajac), a dok se narod prikupljao u sali videh i dragog mi člana foruma Elvedina Čopelja, pa Radoslava Jankovića iz Rogatice, te mog prijatelja Kemala Svrake sa Ilidže, a kako bi bilo kada nebih pogledao Hasin pčelinjak iako je bilo jedan sat po ponoći!
Eh, kolege da vidite pčele kraj rudnika Breze pored prelepe kuće koje ovih dana ili u proleće "putuju" na novu lokaciju na planinu, lokaciju koju Haso uređuje sa Džemilom a Ado i Šurda cene kao klizište!?
Ustvari, klizište je samo izgovor da se jagnje pojede i onda će njima dvojici to biti ravnica da ravnija ne na svijet nema

!
Naravno, u svom izlaganju teme, sebe nisam štedeo, nisam improvizovao već bio konkretan sa nekim naučnim obrazloženjima koja su razgovetna svakom pčelaru!
U sali je bila potpuna tišina da se mogla osim mog glasa i muva čuti ali na sreću nije ih bilo!!!
Reči zahvalnosti na kraju izlaganja i dugi aplauz su potvrda da se nisam obrukao!
Obećao sam javno da ću opet doći kada budu želeli?
Evo nekoliko sličica redosledom mog pisanja:
1. Plakat Hasin
2. Sala pre izlaganja se puni
3. Predsednik Mirza najavljuje
4. Kod Hase na pčelinjaku