Profesore vidim da je bilo druženje za nezaborav.
Gledam i slušam vaša predavanja preko ove računarske tehnike.
Svidja mi se zato što iznosite vaša praktična iskustva i niste resavac.
Pozdrav za vas i celu Makedoniju.
Peđa dragi kolega,
iskreno, Makedonci naše kolege su divni ljudi, vrlo gostoprimljivi i zato sam počastvovan poznanstvom sa njima.
Lično, ništa ne krijem od kolega, pokušavam da nikada ništa ne prepisujem (resavaski kako kažeš!), ali uvek na predavanju navdem imena kolega koje citiram ili njihovu tehniku pokazujem! Sa tim nemam problema jer to je tuđe i ne kitim se sa tuđim!
Drugačije nikako ne bih mogao a niti hteo!
U jednoj prezentaciji sam "pozajmio" sliku košnice sa pvc folijom i hranilicom (nisam imao trenutno), a spremao predavanje pa mi je naš kolega mnogo zamerio!
Izbrisao sam je i stavio sliku sa mog pčelinjaka!
Ubeđen sam da svako od nas pčelara može bez prepisivanja da iznese svoju tehniku rada sa PZ, naravno neko ume to bolje da prezentuje (prirodno obdaren), a neko slabije ali to je lično iskustvo i treba ga poštovati!
Moje predavačke teme su uglavnom iz moje prakse, osim onih teorijskih koje sam sastavio na osnovu nauke i pčelarske literature, pa i kada njih prezentujem, uvek naglasim izvor, nije sramota!
Pozdrav imenjace
pratim i odgledam pazljivo svaki vas karatak filmski prikaz od svako mesto u Makedoniju gde ste odrzavali maestralno predavanje od pcelarstvo a i od nezaboravno druzenje sa pcelarima iz Makedonije a kako sto vidim svugde domakini su se pokazali kako treba i valja da se doceka jedno ovakvo veliko pcelarsko ime
Tako je bili su i drugi predavaci ali nijedan nije prikazao ni obicne reci kako izvestaj za odrzana predavanja a kamo li ovakvi filmski zapisi gde moze da se vidi mnogo vise nego i od pisane izvestaje
Imenjace hvala jos jednom za odlicno i maestralno predavanje, divno i nezboravno druzenje kojim ste nas udostojili i profesionalno odradjeni svi ovi filmski izvestai
pozdrav imenjace i zahvalnost za VASU nesebicnu zelju da odrzite sve pedavanja na najvise nivou a pozdrav i do sve domakine koje su se pokazale da ve precekaju ja odgovorajuce nivo
pozdrav jos jednom i nadam se da jos mnogu predavanja odrzite kod nas....................
Imanjače, svi se mi razlikujemo po mentalitetu, vaspitanju i karakteru...Lično nemam nikakve predrasude niti egoističke "vrline" da ne opišem i pomenem ono što sam radio!
Uvek mi je veliko zadovljstvo zapisati, fotografisati i pokazati doživljeno na predavanjima, ne samo uzeti pare i tutanj kući!?
***Sva moja dosadašnja predavanja ovekovečio sam fotoaparatom a u novije vreme i kamerom, svako, ama baš svako od samog početka i mog prvog predavanja u Užicu pre 11 godina!
O njima bih mogao napisati knjigu od 500 starnica, naravno sa slikama!
Hvala ti Djole na prijatnom (za mene) pisanju kako na fejsu tako i ovde.
Hvala ti na ispraćaju na stanici u Skoplju (gde behu Blagoja i Marjan), a još više na vinu koje si mi sa posvetom poklonio.
To se nikada ne zaboravlja.
Negde napisah, ali ovde moram slično da ponovim:
Đoko,
dragi Vuče sa Zlatara,
rado te slušaju pčelari
od Palića do Vardara! 
Žile,
Vrlo prija tvoj rimovani stih, jer je moguće da si i u pravu?
Prija jer dolazi od velikog poznavaoca pčelarstva koji je odavno u pčelarskim vodama Srbije!
Šteta što su vremena čudna a ljudi još čudniji pa tebe nema tamo gde ti je zaista mesto?
Ono što zapažam jeste sledeće: umilsili ljudi da od njih sve počinje pa "zabatalili"...
A da znaš da su možda i u pravu, ko da se batrga tamo sa nekim Žikom, Đokom...!
Čekamo željno tvoje online predavanje?