brisite me sa foruma necu da budem stjanovic miroslav, to nije moje prezime. pozdrav
Naravno da nisi taj jer si postavio "username" miroslav11???
U Pravilniku Foruma jasno i galsno piše da nema registracije bez punog imena i prezimena, a to još teče plavim slovima na početku početne strane Foruma!!!
Mnogi se zezaju i ogluše s eo to pa šalju razne pseudonime i do sada ih je najmanje 50 odbijeno za registraciju!?
Uredničkom timu si se učinio nešto simpatičan i mi smo ti TRI puta slali molbu da nam pošalješ puno ime i prezime, ali si nas ignorisao!?
Zašto pitamo se u Uredničkom timu?
Čak ti nije ime ni Miroslav već kako si napisao u PP valsniku Foruma, ti si bre Miki Stanisavljević!!!
Veruj da nismo imali karte da gatamo da si to ti???
I umesto da nam se izvineš, što si nas ignorisao, naravno ne samo nas (Urednički tim), već i Pravilnik Foruma a onda javno tražiš brisanje sa Foruma!?
Onda smo odlučili da ti dodelimo proizvoljno prezime (namerno), a ime smo stavili kao u tvom "username", da bismo te odobrovoljili da nam pošalješ prezime uz izvinjenje jer ovde ima više od 700 pčelara koji prate šta mi radimo, a ono poajvi se tvoja poruka...brišite me sa Foruma, nisam ja taj i taj!?
Pojasnismo ti izgleda sve a sada da bismo bili i konkretno ubedljivi za ono što smo napisali, evo kopije i poruka upućenih tebi sa molbama da nas "obraduješ" tvojim cenjenim prezimenom a sada videsmo i imenom:
1. Pva porukaDjoko Zecevic <brdozlatar@gmail.com>
14. феб (пре 8 дана)
коме miroslavr11 ( miroslavr11@hotmail.com)
Kolega Miroslave,
molim te pošalji mi prezime jer nema registracije bez punih podataka!
Ime , prezime, lokacija pčelinjaka!
Pošalji na ovaj email.
Ovde ima jako mnogo Kragujevčana ali po imenu i prezimenu.
Pozdrav
Vlasnik foruma
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2. porukaDjoko Zecevic <brdozlatar@gmail.com>
17. феб (пре 5 дана)
коме miroslavr11 ( miroslavr11@hotmail.com)
Miroslave,
Još jedan poziv za dostavu podatak!
Ukoliko i dalje želite da budete član Foruma Brdsko-planinsko pčelrenje,
neophodno je na ovaj mail dostaviti podatke:
1. puno ime i prezime,
2. mesto pčelarenja – bliži grad
3. približna nadmorska visina
Pravilnikom a i tehnički je uređeno da se niko drugačije ne može regsitrovati na Forum!
POZDRAV ZA KRAGUJEVAC!
3. porukaDjoko Zecevic <brdozlatar@gmail.com>
20. феб (пре 2 дана)
коме miroslavr11 (miroslavr11@hotmail.com)
Miraslave iz Kragujevca,
Nije valjda da ne vidiš poruku u kojoj tražimo prezime da bi te registrovali na željeni Forum gde si uputio zahtev za prijem!?
Ako nećeš napiši a za 2 dana ako ne dobijemo prezime na ovaj meail, brišemo zahtev!
Žao nam je!
Urednički tim Foruma
Sve se ove poruke čuvaju na Google!A onda odlučismo (pošto si nas ignorisao 8 dana), da se i mi malo sa tobom "poigramo", nećeš li se javiti, i evo ti se vrlo brzo "upeca" javi se maltene istog dana kada te registrovasmo a na poruke ama ni da bekneš!?
E to nije fer dragi Miki, Miroslave ili već kako se zoveš, pa ako se ovde javno Uredničkom timu ne izvineš svakako ćemo te obrisati sa Foruma.
Ovde su korektni i fer članovi a ne zezatori i ingnoranti Pravilnika!?
Živa nam i zdrav bio!