Autor Tema: MILANKO BJELIĆ, moj prijatelj!  (Pročitano 1844 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
MILANKO BJELIĆ, moj prijatelj!
« poslato: Februar 19, 2018, 00:36:53 »
Uvijek kada imam priliku u Novoj Varoši ili u "Limskim HE" gde Milanko radi, popijemo kafu i porazgovaramo!
Mi imamo tema na pretek što pčelarskih što onih iz dana kada sam mu bio profa!
Ovaj put bili smo zajedno na predavanju koje je održao Umeljić dana 17. februara 2018. godine!
U pauzi smo dotakli i temu kada će biti zbirka pesama odštampana?
Kako mi Mile reče nećemo dugo čekati da njegovi brojni stihovi ugledaju svetlsot dana.
Inače, Milnako je veoma skroman čovek sa tihim govorom ali vrlo korektnim odnosom prema sagovorniku!

Radujem se izlasku knjige iz štampe a kako čujem štampaće je naš kolega sa foruma Dejan Vasiljević iz Novog Sada!
Unapred se prijavljujemk za bar jedan primerak!

Pozdrav Kolegama!

Van mreže Bjelić Milanko

• Matica
  • Član na forumu od: Mar 2012
  • Starost: 66
  • Pol: Muškarac
  • Ko HOCE nadje nacin-Ko NECE nadje razlog
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Nova Varoš, Rutose 740m n/v
  • Tip košnice: DB
Odg: MILANKO BJELIĆ, moj prijatelj!
« Odgovor #1 poslato: Mart 04, 2018, 13:00:42 »
Поштованом професору,драгом пријатељу Ђоку Зечевићу.

Овог тренутка сам тек видео и прочитао ову тему.
Искрено а и Ви то знате поштовани мој професоре-Увек се радујем нашим сусретима и срећан сам што ми се пружила прилика да будем део Вашег минулог рада а касније и да се дуги низ година дружим са Вама.
Нас није спојило само пчеларство.
Наше познанство и касније дружење датира из седамдесетих година прошлог века.
Обраћам се и Вама уважене колеге пчелари:А ево и зашто?
Када човек остави неизбрисиви траг у својој професорској каријери онда је и логично да се
уважава и поштује такав човек.Нисам ја једини који цени и са поштовањем помиње име драгог професора.
Ту су генерације и генерације његових ученика данас његових истинских пријатеља.
Шта овде рећи о професору Зечевићу домаћину овог форума да Ви чланови форума не знате.
Све је већ одавно речено!
Његов педагошки рад и труд да своје знање пренесе другима могли су чути и видети многе колеге пчелари на предавањима не само у Србији већ и у земљама региона где је професор Ђоко Зечевић као предавач СПОСА-а одржао велики број предавања на тему пчеларства.
Ево пошто мој цењени професор и драги пријатељ рече нешто и о могућности да ће се ускоро у штампи наћи једна моја збирка песама.Рећи ћу да је пре извесног времена мој пријатељ и наш колега Дејан Васиљевић са супругом Мињом (власницом штампарије) изразио жељу да у њиховој штампарији у Новом Саду буде одштампана прва моја збирка песама посвећених моме овоземаљском Рају,пчелама и пчеларству,мојим пријатељима.
Надам се да ће ако Бог да са првим капљицама медне росе и ова моја збирка песама угледати светлост дана.
                                                                       Поздрав свима!!!