Поштованом професору,драгом пријатељу Ђоку Зечевићу.
Овог тренутка сам тек видео и прочитао ову тему.
Искрено а и Ви то знате поштовани мој професоре-Увек се радујем нашим сусретима и срећан сам што ми се пружила прилика да будем део Вашег минулог рада а касније и да се дуги низ година дружим са Вама.
Нас није спојило само пчеларство.
Наше познанство и касније дружење датира из седамдесетих година прошлог века.
Обраћам се и Вама уважене колеге пчелари:А ево и зашто?
Када човек остави неизбрисиви траг у својој професорској каријери онда је и логично да се
уважава и поштује такав човек.Нисам ја једини који цени и са поштовањем помиње име драгог професора.
Ту су генерације и генерације његових ученика данас његових истинских пријатеља.
Шта овде рећи о професору Зечевићу домаћину овог форума да Ви чланови форума не знате.
Све је већ одавно речено!
Његов педагошки рад и труд да своје знање пренесе другима могли су чути и видети многе колеге пчелари на предавањима не само у Србији већ и у земљама региона где је професор Ђоко Зечевић као предавач СПОСА-а одржао велики број предавања на тему пчеларства.
Ево пошто мој цењени професор и драги пријатељ рече нешто и о могућности да ће се ускоро у штампи наћи једна моја збирка песама.Рећи ћу да је пре извесног времена мој пријатељ и наш колега Дејан Васиљевић са супругом Мињом (власницом штампарије) изразио жељу да у њиховој штампарији у Новом Саду буде одштампана прва моја збирка песама посвећених моме овоземаљском Рају,пчелама и пчеларству,мојим пријатељима.
Надам се да ће ако Бог да са првим капљицама медне росе и ова моја збирка песама угледати светлост дана.
Поздрав свима!!!