Autor Tema: PO DRUGI PUT U ROGATICI  (Pročitano 2094 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
PO DRUGI PUT U ROGATICI
« poslato: Decembar 06, 2017, 11:21:07 »
Meni predavanja koja držim pčelarima još od 2005. godine čine veliko zadovoljstvo ali i obogaćuju moju dušu!
Nije sve ni u novčanoj nadokandi koja za naše prilike i nije mala (pogotovo putni troškovi), već u onome šo se događa
i što ostaje nakon predavanja!

Naime, moja brojna (zaista brojna), prijateljstva sa kolegama su rođena između ostalog i na mojim predavanjima!

Bože mili za proteklih 13 (trinaest) punih godina samo koliko sam pčelara sreo, upoznao i ostao blizak sa njima!

Samo kada biste znali koliko je njih do sada došlo u moj dom na Zlatar da obiđe moje pčelinjake!
Ni broja ne znam ali znam da sam veoma bogat čovek!

Ulazeću u 14-stu godinu aktivnog predavača, radujem se novim susrteima i poznanstvima koja zlata vrede.
Ono što je kuriozitet je da sva svoja predavanja do sada imam u slici i reči ali broj neću nikada isticati jer za to imam razlog!

Davne 2006. godine, tačnije 23. marta održao sam prvo predavanje u Rogatici podno Romanije!
A dana 22.10.2017. po drugi put se nađoh u Rogatici i to na poziv našeg člana foruma Radeta Jankovića o kojem sam već objavio video reportažu!

O ovom druženju izradio sam video prezentaciju i stvaljam je na uvid mom članstvu našeg foruma.
Ko hoće puno toga će zaključiti iz ove prezentacije?

Pozdrav Kolegama

Evo i nekoliko sličica iz Rogatice sa predavanja 2006. godine!
Samnom je bio i prof. dr Ćetković iz Priboja...poznati odgajivač matica a i odličan pčelar Bogdan Novaković iz Rudog!
« Poslednja izmena: Decembar 06, 2017, 12:08:32 od strane Đoko Zečević »

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 69
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
Odg: PO DRUGI PUT U ROGATICI
« Odgovor #1 poslato: Decembar 06, 2017, 17:29:30 »
Bogami Djoko u poredjenju sa ovim slikama iz Rogatice od pre 11 godina...kod tebe vreme stalo.
Ne menjas se ni fizički ni duhovno.
Možda je perga za to najviše zaslužna? 8)
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Van mreže Janković Radoslav

• Matica
  • Član na forumu od: Mar 2013
  • Starost: 48
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Rogatica, Kovanj, 600 m / 1000 m
Odg: PO DRUGI PUT U ROGATICI
« Odgovor #2 poslato: Decembar 08, 2017, 22:29:03 »
Veliko druzenje dragih prijatelja i vrhunsko predavanje profesora o kome se i dalje prica naprosto ljudi su ostali pod jakim utiskom svaka cast u sl godini opet jedan clan ovog foruma je moj gost jer samo pravi predavaci i cestiti ljudi dolaze u obzir