Autor Tema: Предавање проф. Ђока Зечевића у Горњем Милановцу  (Pročitano 8841 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Divac Dragan

• Lutka
  • Član na forumu od: Nov 2011
  • Starost: 70
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Bistrica- Nova Varos 745m
Bilo je zadovoljstvo ugostiti pčelare Gornjeg Milanovca na čelu sa Duškom.
Repriziu izaberite, samo dan kada želite da budete, prikazaćemo još štošta kod nas da svi budu zadovoljni.
Na Zlataru i Novoj Varoši ima se šta videti i ima se sa čim ugostiti,svi koji hoće i koji požele da dođu i da se druže sa nama.
Uvek smo raspoloženi da primimo ne samo pčelare iz Gornjeg Milanovca već i sve koji požele da im pokažemo blagodeti našeg kraja.

Van mreže Veljović Rade

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 60
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Gornji Milanovac, Brusnica 330

Dana 05.12.2021. godine Društvo pčelara  Matica  iz Gornjeg Milanovca održalo je redovnu godišnju skupštinu.
U radu su učestvovali Članovi društva i gosti iz Lučana, Nove Varoši , Rudnika, Vlakče , Rume i ...

Izabrana je nova predsednica društva Gospođa Aleksandra Đorđević.  fotografija PC050210

Posle Skupštine predavanje je održao Predavač Profesor Đoko Zečević.

Kako je red i običaj posle Skupštine i predavanja priređen je ručak za Članove i Goste.
« Poslednja izmena: Decembar 06, 2021, 12:06:09 od strane Veljović Rade »

Van mreže Veljović Rade

• Gost
  • *
  • Starost: 60
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Gornji Milanovac, Brusnica 330

Van mreže Koneski Blagoja

• Glavni urednik
  • Starost: 68
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s. Brest, Makedonski Brod, 775 mnv.
  • Tip košnice: LR, DB-12
Pozdrav svim pčelarkama i pčelarima iz pčelarskog udruženja Matica - Gornji Milanovc, gostima iz okruženja kao i predavaču Prof.Đoku Zečeviću.
Čestitke novoizabranoj pretsednici udruženja - koleginici Aleksandri Đorđević sa željom za uspješan rad u vođenju pčelarskog udruženja.

"Samo ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali mislim da za ovo drugo nisam siguran" - (Albert Ajnštanj)

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 78
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Evo da se i ja oglasim nako Radetovog izveštaja.
Naime, na poziv novoizabrane predsednice DP "Matica" GM Aleksandre Đorđević, naravno uz saglasnost člasnova
upravnog odbora, po treći put sam održao predavanje u Gornjem Milanovcu.
I pored zaista vrlo rizičnog vremena odazavao sam se pozivu naše članice foruma i sa velikim zadovoljstvom
držao sam predavanje i uživao u velikoj pažnji prisutnih kolega.
Bilo je Bogami i prilično pitanja!
Takođe pored susreta sa brojnim prijateljima, Dule, Rade, Marko,Trifun, Srećko...srećan sam jer upoznah tri dame, adminke sa grupe "Pčela boginja prirode" a koje su članice našeg foruma.
Mom zadovoljstvu nikad kraja jer videh tri mlade i vrlo odlučne, harizmatične i elokventne osobe kojima predviđam lepu pčelarsku budućnost a jedna od njih je sada Predsednik pčelara Gornjeg Milanovca.
Lepo je to čuti a tek doživeti i videti te ne žalim puta i truda da opravdam poverenje.
Moj saputnik sa Zlatara bio je prof. Predrag Tomašević, predsednika Zlatarskih pčelara.
Hvala vam dragi prijatelji na lepom dočeku i velikoj pažnji koju iskazaste tokom mog izlaganja - predavanja.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 78
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Naravno ne bi bio izveštan potpun da ne napišem i zapažanja jednog interesantnog događaja ovog dana u GM.
Naime, (adminke), drugarice grupe došle su sa strane (Maja iz Rume a Tanja iz Vlakče), da podrže u izboru za predsednika svoju
drugaricu Aleksandru i zajedno obeleže Prvi rođendan Fejs grupe "Pčela boginja prirode"!
Divno je bilo uz zajednički ručak restorana Zelengora i veselo druženje sa kolegama!
Bravo za vas drage Dame, ponosan sam što ste članovi našeg foruma a i uopšte što vas poznajem!
Srećno u daljem radu!

Van mreže Đordjević Tanja

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Dec 2020
  • Starost: 41
  • Pol: Žena
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: 380 m.n.v
  • Tip košnice: DB12 i Db10
Imala sam čast i zadovoljstvo da prisustvujem ovom divnom predavanju U Gornjem Milanovcu i da se družim sa pčelarima  pč.udruženja "Matica'.

Želim da zahvalim Aleksandri na pozivu i izvršnom odboru društva na tome što su nas divno ugostili.

Nadam se još nekim narednim druženjima.

Van mreže Đorđević Aleksandra

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Dec 2020
  • Starost: 42
  • Pol: Žena
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Donja Vrbava 600 m
  • Tip košnice: DB 10
Poštovane koleginice i kolege. Moram vam reći da je u nedelju u Gornjem Milanovcu bio jedan izuzetan dan. Bolji početak svog rada nisam mogla da poželim. Jedno vrhunsko predavanje profesora Zečevića, prisustvo i podrška mojih dragih koleginica Tanje i Maje, jednoglasno izabrana od strane svojih kolega iz udruženja, proslava prve godišnjice naše grupe... Šta više poželeti... Hvala vam puno svima, nadam se da ću opravdati vaše poverenje, i da ću nastaviti da vodim društvo uspešno kao što je i do sada bilo. Uz veliku pomoć i podršku mojih dragih kolega.