Autor Tema: Izložba meda u Kragujevcu!  (Pročitano 3448 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Na mreži Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Izložba meda u Kragujevcu!
« poslato: Septembar 16, 2014, 08:57:52 »
Kako sam upoznat, ovih dana je u Kragujevcu, bivšoj prestonici Srbije, gradu sa mnogo dobrih pčelara i još značajnijih pčelarskih imena, održana izložba meda!
Kada pomenuh dobre pčelare, njih zaista ima mnogo i izražavam poštovanje prema njima, ali verujući da je izložba bila vrhunska sa velikim brojem izlagača pčelinjih proizvoda i opreme, pa se tim više čudim da niko od naših članova nije o njoj ni reč napisao!?
Pa tamo je čuveni Bata Petrović, predsednik društva, član IO i plaćeni zamenik predsednika Spos-a a nadasve i glavni noslilac prjekta "Reka meda", te sam ubeđen da je izložba bila masovna sa izlagačima i posetom... ali opet ni reč o njoj na našem forumu!?

Zašto ste se ućutali Kragujevčani...?
« Poslednja izmena: Septembar 16, 2014, 21:49:46 od strane admin »

Van mreže Pavlov Dragi

• Matica
  • Član na forumu od: Feb 2013
  • Starost: 69
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Demir Kapija, Došnica, 174 mnv
Odg: Izložba meda u Kragujevcu!
« Odgovor #1 poslato: Septembar 16, 2014, 19:42:50 »
I ja sam na TV video prilog o izlozbi u Kragujevcu, i ocekivao da ce bar nas Rade recju i slikom preneti deo atmosvere.

Van mreže Damnjanović Dejan

• Lutka
  • Član na forumu od: Okt 2013
  • Starost: 46
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kragujevac, selo Rakinac opstina Velika Plana 230mnv pcelarim sa db12 i db 10
« Odgovor #2 poslato: Septembar 16, 2014, 21:11:41 »
Zahvaljujući angazovanosti pomenutog gospodina ni mi kragujevcani nismo bili informisani gde i kada se odrzava !

Van mreže Pešić Predrag

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Jan 2014
  • Starost: 63
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Kragujevac, Bukorovac 400m
« Odgovor #3 poslato: Septembar 16, 2014, 22:44:58 »
Cutanje je zlato.Ma sa cime da se hvalimo?

Van mreže Aleksić Petar

• Matica
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 54
« Odgovor #4 poslato: Septembar 16, 2014, 23:08:58 »
Da je umesto ove manifestacije trebalo biti neko predavanje pisalo bi se na sve strane, ovako...

Na mreži Đoko Zečević

• Administrator
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
« Odgovor #5 poslato: Septembar 16, 2014, 23:10:26 »
Cutanje je zlato.Ma sa cime da se hvalimo?
Dejane, Predraže,
gde god se sretnem sa Batom on se neviđeno hvali kako dobro rukovodi udruženjem i potcenjivao me često govoreći da mi nikada ne bi platio predavanje a može mi obezbediti ako to radim besplatno, još i da put sam platim!?
Na žalost često se smeje kako je on plaćena funkcija i ima platu 50% od predsednikove (ne znam za šta to ima), a ja kao nisam mogao da dobijem ni 30% jer ni toliko nisam vredeo kao nekadašnji zamenik Predsdenika Spos-a!?

U svim velikim gradovima sam držao predavanja osim Kragujevca i Niša, a zašto, nije teško odgonetnuti!

Ovim što napisah, nisam uopšte želeo da se prida važnost mojoj malenkosti ali želim da čujem kako to rade "velikani" - predsedniuci poput vrlog zamenika predsdenika Spos-a?
Ali kao što se vidi rezultat rada je evidentan na izložbi u tako velikom gradu sa mnogo, mnogo manje izlagača nego recimo pre neki dan u Priboju (22)!

Da li je potreban dalji komentar?

Na mreži Đoko Zečević

• Administrator
« Odgovor #6 poslato: Septembar 23, 2016, 08:55:34 »
Uvaženi članovi našeg foruma iz Kragujevca,
čudom ne mnogu da se načudim što niko ama baš niko od vas iz Kragujevca i okline ne napisa ni jednu jedinu reč a kamoli sliku stavi sa čuvene pčelarske izložbe u Kragujevcu, koja se kako sam obavešten održava svake godine septembra meseca!?

Šta je sa vama, zašto ne pišete o tome?

Kako dočekaste na ovogodišnjoj manifestaciji vaše pobratime iz Podgorice, vaše kolege, prijatelje...
Mi uvek sa radošću dočekujemo pobratime iz Arilja...

Nije vas valjda nedaj Bože stid da pišete o vašoj manifestaciji!?
Mi pčelari manjih varoši pišemo, radujemo se druženju, manifestacijama i ponosimo se onim što imamo!

Pa Kragujevac je bila treća srpska prestonica, grad koji je iznedrio vrlog i dugogodišnjeg zamenika predsedniak SPOS-a, valjda ima takvu organizaciju koja se može pohvaliti izložbama i aktivnostima jer ste vašim predstavnikom privilegovani da imate i novac i prostor i ugled!!!

Rade, poštovani naš kolega, izvini što ti se direktno obraćam, prozbori koju ili...
Bio si predsednik tog društva, predavačl si SPOS-a iz KG, cenjen pčelar aktivista, pa zbog toga valjda imaš obavezu da nas ovde na našem forumu izvestiš o manifestacija pa bilo kolika da je...nećemo biti zavidni da je bilo i 100 izlagača...zavređujete vi to...veliko društvo... vrli zamenik...dugogodišnji funkcioner...!

Pozdrav Šumadinci, pozdrav sa prelepog i šumovitog Zlatara, malene Novovaroške pčelarske opštine koja o svojoj manifestaciji izveštava uvek sa ponosom!

Doista to je počelo negde od 2003. godine...ali ne prekida!

Samo da vas obavsetim kako mi dočekujemo naše drage goste svake godine...pogledajte ove 4 sličice?

Van mreže Pavlov Dragi

• Matica
  • Član na forumu od: Feb 2013
  • Starost: 69
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Demir Kapija, Došnica, 174 mnv
« Odgovor #7 poslato: Septembar 23, 2016, 20:13:08 »
Profesore, svaka vam je na mestu.
Jedan od ciljeva postojanja ovog foruma, gde smo na okupu kolege iz svih krajeva, je i informisanje o pčelarskim događajima, skupovima, druženju ...

U prilog, dodajem i moju kritiku na naše kolege iz Skoplja, jer se upravo tamo održava manifestacija Dani makedonskog meda.
Na Fej-su ima neke informacije, ali očekujem od naših kolega da rečju i slikom prenesu atmosveru sa ove manifestacije.
Ja nisam u mogućnosti da odem, pa očekujem izveštaj.

Isto tako, i u Kumanovo se održava manifestacija Dani meda 2016, ali nema izeštaja kolege iz Kumanova.
« Poslednja izmena: Septembar 23, 2016, 20:18:48 od strane Pavlov Dragi »