Uvaženi članovi našeg foruma iz Kragujevca,
čudom ne mnogu da se načudim što niko ama baš niko od vas iz Kragujevca i okline ne napisa ni jednu jedinu reč a kamoli sliku stavi sa čuvene pčelarske izložbe u Kragujevcu, koja se kako sam obavešten održava svake godine septembra meseca!?
Šta je sa vama, zašto ne pišete o tome?
Kako dočekaste na ovogodišnjoj manifestaciji vaše pobratime iz Podgorice, vaše kolege, prijatelje...
Mi uvek sa radošću dočekujemo pobratime iz Arilja...
Nije vas valjda nedaj Bože stid da pišete o vašoj manifestaciji!?
Mi pčelari manjih varoši pišemo, radujemo se druženju, manifestacijama i ponosimo se onim što imamo!
Pa Kragujevac je bila treća srpska prestonica, grad koji je iznedrio vrlog i dugogodišnjeg zamenika predsedniak SPOS-a, valjda ima takvu organizaciju koja se može pohvaliti izložbama i aktivnostima jer ste vašim predstavnikom privilegovani da imate i novac i prostor i ugled!!!
Rade, poštovani naš kolega, izvini što ti se direktno obraćam, prozbori koju ili...
Bio si predsednik tog društva, predavačl si SPOS-a iz KG, cenjen pčelar aktivista, pa zbog toga valjda imaš obavezu da nas ovde na našem forumu izvestiš o manifestacija pa bilo kolika da je...nećemo biti zavidni da je bilo i 100 izlagača...zavređujete vi to...veliko društvo... vrli zamenik...dugogodišnji funkcioner...!
Pozdrav Šumadinci, pozdrav sa prelepog i šumovitog Zlatara, malene Novovaroške pčelarske opštine koja o svojoj manifestaciji izveštava uvek sa ponosom!
Doista to je počelo negde od 2003. godine...ali ne prekida!
Samo da vas obavsetim kako mi dočekujemo naše drage goste svake godine...pogledajte ove 4 sličice?