Autor Tema: Okrugli sto u Opovu  (Pročitano 1623 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Okrugli sto u Opovu
« poslato: Decembar 21, 2015, 23:04:11 »
Večeras sam imao susret sa pčelarima Opova u Banatu. Organizovali smo okrugli sto gde smo razmenjivali mišljenja i iskustva iz oblasti pčelarstva.
Opovački pčelar Rade Bogdanović sa preko 100 pčelinjih zajednica i druge kolege imali su puno pitanja a Bogami i ličnih iskustava!
Imao sam zadovoljstvo da razgovorima koji nisu bili klasično predavanje, prisustvuje i Boris Humbal, pčelar, član našeg foruma.
Kada stignem na Zlatar postaviću fotografije a jedan divan kuriozitet su i sličice Borisove dečice koja ocu pomažu u pčelarenju...nije šala već istina.
Posebno mi se svideo Radetov metod planskog razrojavanja koji je ustvari modifikovan Peletov metod!
Tri sata druženja je brzo prošlo a već se spremam za put u Kraljevo kod Slavka Stojkovića i Milana Baltića na sutrašnje predavanje.
Ovo pišem sa mobilnog telefona pa slike ne mogu postaviti.
Dakle i u Opovu druženje će ostati za pamćenje.
Pozdrav Kolegama

Van mreže Humbal Boris

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Okt 2014
  • Starost: 46
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Opovo, 67m
Odg: Okrugli sto u Opovu
« Odgovor #1 poslato: Decembar 23, 2015, 13:12:30 »
Postovani Djoko, meni je bila velika cast i zadovoljstvo upoznati Vas i biti prisutan predavanju a kasnije i ucestvovanju u razmeni iskustava.Kao sto spomenuste tri sata su brzo prosla. Nadam se jos nekom nasem druzenju i saradnji u buducnosti.