Poštovani i cenjeni članovi foruma BP pčelarenje,
U Pravilniku našeg foruma koji je stalno na doradi zbog dinamike događaja, predviđeni su osnovni podaci za svakog NOVOG a i dopuna za starije članove.
Takva poruka stalno teče na našem forumu ali zainteresovani za naš sajt niti čitaju Pravilnik niti žele da prihvate poruku!!!
Obaveza je da se u svoj profil ugradi starost i lična slika!
Mnogi me jako ruže u PP kako navodno kršim pravila društvenih mreža i nasrćem na njihovu privatnost!?
Naprosto ne mogu se načuditi takvim porukama a još čudnije, jer se radi o mladim ljudima koji su tek zakoračili u život pčelarstva pa i životnog doba!?
Jako razumem da mnogi ne umeju da postave (zbog same težine slike), fotografiju u svoj profil, ali sam više puta napisao da nam pošalju jednu a Uredništvo će postaviti sliku u profil svakoga od njih!
Ali kolege to izgleda nerado čine i time ignorišu moje gostoprimstvo i Pravila koja sam propisao!?
Vrlo sam zahvalan velikom broju članova (preko 85%), koji su postavili svoje lične podatke u profil i time ukazali poštovanje prema meni i ostalom članstvu.
Oni se ne stide svog izgleda, svojih godina ne kriju podatke (jer ne tražm matični broj...nedaj Bože), ali i to pokazuje da su "čisti" pred Bogom i Zakonom i nemaju nikakav razlog za skrivanje identiteta na ovom privatnom sajtu!
Hvala vam veliko za to, poštujem i jako cenim vaše opredeljenje.
Ono što sam prinuđen da javno objavim jeste da smo (uredništvo), ovih dana odbili brojne prijave na osnovu pseudonima i skraćenica (upravo tri takva obrisana), a svakom smo uputili molbu da nam dostavi podatke, no ignorisani smo 100%!?
Zbog toga će Uredništvo u buduće brisati svakog ko se prijavljuje bez traženih podataka!
Jedino ličnu fotografiju može postaviti kasnije, ali u roku od 15 dana od odobrenja registracije.
I na samom kraju, zbog uvreda koje primam u PP (ako zatreba objaviću ih), od danas lično neću poželeti nikom dobrodošlicu ko nema sve tražene podatke...do sada sam to kao domaćin svakom poželeo.
Izvinjavam s ezbog ovoga, ali treba i mene ispoštovati...?
I za kraj ovog obaveštenja, zamolio bih za razumevanje (naravno ko hoće...lična stvar), da vas obavestim da neću odgovarati javno u temama na poruke članova koji nemaju sve podatke u svom profilu a postavljaju mi različita pitanja!
Za to ima PP pa neka pitaju.
Pozdrav svim dobronamernim članovima i kolegama čija duša odiše tolerancijom i ljudskim razumom, a kojih je ovde 99%.
Hvala na razumevanju dragi prijatelji, pčelari.