Juče sam imao veliko zadovoljstvo da sretnem stare prijatelje!
Posebno mi je drago da je u Novu Varoš na Zlatarfest i druženje, došao i naš Deda iz Ivanjice.
Sa radošću sam pozdravio Dedu mog starog prijatelja jer sam se iskreno obradovao kada sam ga video.
Priči nikad kraja a dogovorili smo se da nastavimo započeto u Ivanjici u narednim danima.
Sa prof. Stanimirovićem sam razmenio dosta stručnih pitanja vezanih za pčelarstvo a Profa mi se zahvalio i za tekst
koji sam mu poslao (na njegovo traženje), za njegovu knjigu.
Veliko zadovoljstvo je bilo i susret sa G. Zdravkom Stankovićem (80) iz Berana, čovekom koji je 2004. godine 21. marta darivao naše Udruženje sa 100 kg pogača.
Tada je došao na predavanje koje je naše Udruženje organizovalo a predavači bejahu prof. dr Lebedev i akademik Krivcov.
Juče je bio sa Dragom Simonovićem, predsednikom pčelara iz Plava, ali na žalost nisu se zadržali na ručku iz meni nerazumljivih razloga!?
Na izložbi meda sam sreo i kolege iz Aleksandrovca Župskog (muža i ženu), koji su mene prepoznali (i slikasmo se sa Dedom), ali nažalost ne znam njiova imena!
Verovatno će ih prepoznati Saša Radosavljević ako pročita ovu poruku?
Vreme je vrlo brzo proletelo tako da se nisam čestito ni ispričao sa prijateljima, ali ostaće u sećanju i ovaj susret 25. jula 2014. godine u Novoj Varoši.
Evo nekoliko sličica sa jučerašnjeg druženja.