Шта рећи, јуче УП "Рашка", данас "Бели багарем" из Лековца, као што видете шпартам по Србији, и тако ће бити до све до прве декаде марта, јер је уговорено још 8 предавања.
По трећи пут сам у Лесковцу за мање од годину дана, два пута на позив овог удружења и једном УП "Лековац" али то ништа не смете да предавања увек прате пчелари оба удружења. Данас је било и колега из Бојника на челу са председником Мићом са којим сам договорио предавање за 15.3.
Посебну захвалност дугујем уредницима са овог форума, нашој Верици која је била заједно са својим супругом проф Драганом, затим др Влади. Са Владом и Верицом сам пре и после предавања разменио неколико веома корисних инфромација. Надам се да ће и они
са својим великим пчеларским знањем и искуством ускоро бити предавачи СПОС-а на добробит пчеларства.
Зоран Марковић, члан удрушења "Лесковац" велики заљубљеник, слободно могу рећи фанатик пчеларске фотографије поново ми је пре предавања поклонио 40х30цм слику "пчела на цвету". Наравно и ову слику ћу ових дана урамити и красиће мој дом.
Наравно позвао сам присутне да посете овај форум и да се сходно својим интересовањима да се учлане.
Посебно би истакао да сва предавања овог удружења се одвијају у прелепој сали Парохијског дома Саборне цркве у центру Лесковца где је домаћин свештеник Звонко, познати лесковачки пчелар и делегат у Скупштини СПОС-а. Звонко веома често у локалној самоуправи код функционера остварује одређене субвенције за пчеларе, на шта су му они посебно захвали.
Куриозитет је да су 3 последња моја предавања снимале локалне ТВ станицеЧ ТВ Прибој 25.1. ТВ Рашка 1.2. и ТВ К-1 Лесковац 2.2.2014.г. Хвала телевизијама што на најбољи начин популаришу пчеларство.