Autor Tema: ПОМОЗИМО-да СТЕФАН ВУКАНОВИЋ постане пчелар  (Pročitano 5860 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Bjelić Milanko

• Matica
  • Član na forumu od: Mar 2012
  • Starost: 66
  • Pol: Muškarac
  • Ko HOCE nadje nacin-Ko NECE nadje razlog
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Nova Varoš, Rutose 740m n/v
  • Tip košnice: DB
Поштоване колеге пчелари.

Данас сам у теми"Представљање чланова форума"желео свима да упутим честитке и добродошлицу... али нека ми не замере они којима то нисам учинио.

А ево и            З А Ш Т O ?

Читајући и одговарајући онако редом у поменутој теми у једном тренутку сам прочитао један текст који ме је на свом почетку читања обрадовао а даље читајући га-РАСТУЖИО.
Наиме ради се о Малом 13.-огодишњем Стефану из Ужица који се представио на овом нашем форуму и да има ЖЕЉУ да се бави пчеларством.
Пошто сам из његовог представљања схватио да он има САМО жељу да пчелари.А да му фали све остало.
Како нам и сам Стефан у представљању рече;Ради о одличном и талентованом дечаку који воли изазове.Молим Вас и....

З А Т О ?

АПЕЛУЈЕМ-на све Вас Драге колеге пчелари.Да складу са својим могућностима узмемо заједничко учешће и нашем најмлађем члану овога форума испунимо ДЕЧАЧКИ САН.  Да се и ОН као и ми дружи са пчелама.

К А К О ?

Л А К О ? И једноставно.

Сви који ЖЕЛЕ и ХОЋЕ да учествују у овој акцији нека се самоорганизују па да сви ми путем овог форума изаберемо особу која ће спровести ову МАЛУ акцију.А Ви драге моје колеге.Дајте идеју на који начин акцију спровести.Ја имам идеју али желим да чујем и ВАС.
На пример-
                 Неко даје динар неко даје два.
                 Неко даје рој а шта могу ја
                 Неко има друга неко пријатеља
                 И за час се испуни СТЕФАНОВА жеља.

И тако ће сви пчелари учинити добро дело
                 Што ће Стефан добити пчеларско одело
                 Па кад му се буде остварио дечји сан
                 Како поста пчелар -Написаће један дан.

А намерно сам ову акцију покренуо у овој теми-"Како сам постао пчелар"Па нека једнога дана и Мали СТЕФАН-Наш будући колега Баш овде и напише. Како је он постао пчелар?

Поздрав свима и унапред се захваљујем на подршци!!!

Van mreže Tomić Nenad

• Larva
  • Član na forumu od: Nov 2013
  • Starost: 41
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Šabac, Banja Badanja 150 mnv
Ja cu pomoci koliko mogu neka neko organizuje akciju

Van mreže Milosavljević Dalibor

• Pčela
  • Član na forumu od: Jun 2012
  • Starost: 53
    • www.farbaj.me
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Podgorica, Martinići, Bjelopavlići, 60m.
Humano.

Evo ja cu se vidjeti ovih dana sa Djokom na Zlataru. Vjerovatno. Idem do BG pa cu prolaziti tuda. Pa evo od mene ce dobiti recimo dimilicu. Kupicu je ili ostaviti Djoku novac za nju.

Mada konkretno mu moze najbolje pomoci neko ko je fizicki blizu. Ko moze u Junu izbaciti par ramova u neku polovnu kosnicu i odnijeti mu. I maticu ili maticnjak. Pa neka se uci lagano.
« Poslednja izmena: April 08, 2014, 19:31:57 od strane Milosavljević Dalibor »

Van mreže Šuljagić Goran

• Matica
  • Član na forumu od: Dec 2013
  • Starost: 57
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Banatski Karlovac 99m
Milanko dobri,
ajde da pokušamo uz tebe i mi ostali da budemo plemeniti...
daj neku adresu, pa ko može neka da novac, neko košnicu, neko nešto od pribora...

Van mreže Bjelić Milanko

• Matica
Ненаде-Буди ти први који ће на своме подручју прикупити онолико колико може и путем форума рећи;Прикупљено толико од тихдародаваца  по имену и презимену.
Далиборе-Лепо од тебе.Леп а неопходан поклон потребан од првог дана.Већ сам те ставио на списак као првог дародавца.
Горане-Ја сам покренуо иницијативу и са  сигурношћу желим да је спроведем па макар сам у њој учествовао.Волим у принципу да помажем колико моје могућности дозвољавају.Данас ми се јавила тако ЈАКА жеља и жарко желим да се СТЕФАНУ оствари дечачки сан.Па он и јесте по мом дубоком убеђењу један диван дечак који има таленат и занимања за посебне области.Могао је Стефан да се одлучи за нешто друго.Али ето -Сами га Господ учи шта и како.Стефан је рекао своје.
Воли да има пчеле јер су то Божија створења.
Па ЗАТО му Помозимо!!!
Моја замисао је да сви ми који желимо и можемо на било који начин да помогнемо Стфану у остварењу његове жеље.Свако од нас на свом подручју да поприча са колегама пеларима који хоће да издвоје симболична средства за набавку неопходне опреме.
Нама се не познаје а његов САН би био остварљив.
Мислим да би на овај начин нај једноставније решили проблем и Стефан би могао да стартује са пар кошница пчела или ројева што би му по мом мишљењу било довољно за почетак.
Колеге очекујем од свих Вас да покажемо.Колико су пчелари несебични и Хумани људи.Дајте предлог на који начин можемо спровести ову акцију.
Ево...ПРИКЉУЧИТЕ НАМ СЕ!!!!!
                                                              Поздрав свима!!!
« Poslednja izmena: April 08, 2014, 23:36:59 od strane Bjelić Milanko »

Van mreže Klostevski Aleksandar

• Larva
  • Član na forumu od: Jan 2014
  • Starost: 48
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: s.Sekirani 700m
Milanko ti si car pokrenite akciju pa i mi iz MK.
nekako da pomognemo ako se moze.
Pozgrav svima i srecno.

Van mreže Bjelić Milanko

• Matica
Александре-Хвала ти на разумевању и подршци овој акцији.Мало је потребно да човек буде срећан.
ЗАТО!
Сам и покренуо ову тему да једног дечака као што је Стефан учинимо срећним.
Знам и сигуран сам да ће ово бити нешто што ће Стефан целога живота памтити.
Још једном -МОЛИМ-колеге и апелујем на оне који желе да се укључе у ову акцију нека ми се јаве на ПП.....ХВАЛА унапред.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Mile,
Ja se apsolutno pridružujem akciji ali te molim da uradimo nešto što je jako neophodno?
Kao prvo, Stefan reče da odlično barata sa računarima, čak i neke programe radi sam, pa otuda je obavezna lična fotografija u njegovom profilu na forumu,
Kao drugo, moraš dobro proveriti identitet ovog momčića i utvrditi da li je on to sam pisao ili neko
drugi stoji iza njega ?
Kao teće, ako sve bude kako valja, ti i ja ćemo otići u Užice i lično upoznati našeg najmlađeg člana?
Kao četvrto, nisam zato da se radi stihijski sakupljanjem bilo kakvog novca već se sve do detalja mora isplanirati i osmisliti na osnovu onoga što zajedno zaključimo?

Drugačije preko ovog foruma ne može da se radi jer ja kao domaćin moram svakako stajati iza bilo kakvih javnih akcija koje bi eventualno, ako su pogrešne, mogle narušiti ugled foruma i ako nisu detaljno isplanirane i na kraju krajeva istinite, što je jako važno jer tražimo od ljudi, pa iza toga moramo materijalno i moralno odgovarati.
Dakle, želim da sve bude transparentno i da se ne kosi sa našim Zakonom?

Pozdrav

Van mreže Bulatović Predrag

• Larva
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: CG Berane-650
Doko podrzavam te u svakoj reci i ako je sve u redu pridruzicu se akciji da Stefan postane pcelar.

Van mreže Bjelić Milanko

• Matica
Поштовани проферсоре.
Апсолутно сте у праву за сваку реч овде написану.
Тако да ни ја покретајући ову акцију ниуком случају нисам желео да сад неко даје нешто а да се не зна ни коме ни како.
Свакако да радим на томе да се утврде сви податци везано за Стефана.Да не износим то сада овде,како и шта.
Уколико све буде онако како се дечак Стефан наш будући колега представио онда сам сигуран да ће га велика већина колега пчелара у томе подржати.
Поздрав свима!!!