Autor Tema: Predavanje prof. Đoka Zečevića u Tutinu  (Pročitano 6593 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Selmović Ismet

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Jan 2012
  • Starost: 59
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Tutin selo Žirče, n.v. 1o5o metara
Predavanje prof. Đoka Zečevića u Tutinu
« poslato: Mart 27, 2013, 19:30:35 »
Uvazeni profesor Djoko Zecevic odrzace u subotu 30. 03. 2013. god. predavanje sa pocetkom u 11. casova , u maloj sali Multimedijalnog centra u Tutinu u organizaciji U.P. Pesterska Matica.

Van mreže Preljević Elvir

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Mar 2013
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: TUTIN SL ZUPA 900 m
Odg: Predavanje prof. Đoka Zečevića u Tutinu
« Odgovor #1 poslato: Mart 31, 2013, 10:44:22 »
postovane kolege pcelari ja sam novi clan ovog foruma i nadam se da ce mi biti lepo druzenje sa vama.ovom prilikom hteo bih da pozdravim naseg profesora Djoku Zecevica koji nam je u subotu kod nas u Tutinu priredio jedno lepo predavanje o prolecnom razvoju i pripremi zajednica za pasu.bila nam je velika cast i zadovoljstvo da ugostimo profesora a mnogobrojni prisutni clanovi i gradjani mogli su da cuju mnogo lepih saveta.nadam se da cemo i ubuduce ugostiti naseg dragog gosta i bice nam drago da nas ponovo poseti.puno pozdrava za profesora i vas cenjene kolege

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #2 poslato: Mart 31, 2013, 21:33:44 »
Hvala na pozdravima kolega Elvire.
I pored velike zauzetosti, odvoio sam jedan dan za kolege iz Tutina.
Na predavanju je bila puna sala, iako je bilo onih koji su bili sprečeni zbog smrti sugrađanina.
Drago mi je da sam po drugi put u Tutinu a još draže što sam do sada jedini predavač sa liste Spos-a
koji je ikada držao predavanja u Tutinu.
Kada sam pre tačno tri godine držao predavanje kod Tutinskih pčelara, tadašnji predsednik Mehdija Bahtijarević me obavestio
da sam prvi predavač sa liste Spos-a koji je održao predavanje u Tutinu.
Nakon mog objavljivanja na Forumu, bilo je komentara da su i drugi tamo držali predavanje i ja sam zaćutao!
Međutim, juče mi je potvrđeno da je to istina i da sam do sada jedini koji je držao predavanje kod njih!?

Zbog toga sam kolegi Ismetu Selmoviću, predsedniku Tutinskih pčelara i svim pčelarima Tutina za posebnim zadovoljstvom održao besplatno predavanje.

Predavanje je proteklo u izvanrednoj atmosferi visoke pažnje slušalaca, a bilo je i pitanja na koja sma sa zadovoljstvom odgovorio.

Ovom pčelarskom skupu prisustvovala je i pčelarica G-đica Vina Veljović, predsednica suda u Tutinu (zamenica iz N. Pazara),
koja je skoro sve beležila što sam pričao!
Hvala joj na tome.

« Poslednja izmena: Mart 31, 2013, 21:46:03 od strane Đoko Zečević »

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #3 poslato: Mart 31, 2013, 21:42:58 »
Na molbu predsednika, dao sam izjavju za Regionalnu TV vezano za temu ovosubotnjeg predavanja!

Druženje sa kolegama, Ismetom, Elvirom, Fehratom, Farukom, Ahmetom, Ademom i Mehdijom, nastavljeno je uz vrlo ukusan ručak u obližnjem restoranu gde smo razmenili mnogo pčelarskih mišljenja!
Načinismo i puno snimaka sa ovog druženja pa da nekoliko podelim sa našim članovima.

Od srca se zahvaljujem na gostoprimstvu a nadam se da ćemo se početkom avgusta ponovo družiti.

Dobri su to ljudi, dobre kolege i dobri pčelari.

Van mreže Preljević Elvir

• Gost
  • *
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: TUTIN SL ZUPA 900 m
« Odgovor #4 poslato: Mart 31, 2013, 21:51:33 »
Da bas tako uvazeni profesore vi ste jedini predavac SPOS-a koji je drzao predavanje u Tutinu.Clan sam SPOS-a jos od 1995g i niko osim vas nije drzao predavanje u nasem gradu ijos jednom vam se zahvaljujem na poseti i lepim savetima 

Van mreže Janković Radoslav

• Matica
  • Starost: 48
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Rogatica, Kovanj, 600 m / 1000 m
« Odgovor #5 poslato: Mart 31, 2013, 23:20:35 »
Svaka čast profesore nisam ni sumljao u vas to je ljudska veličina koju ljudi i osjete,nadam se da će mo se vidjeti i kod mene u Rogatici gdje ste već jednom bili nekad davno veliki pozdrav za vas i vaše domaćine kolege iz Tutina

Van mreže Ibrahimovic Hasim

• Gost
  • *
  • Starost: 49
  • Tezak je ovaj zivot. U poredjenju sa cim... ???
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Tutin 36320, S. Mojstir ( 1000- 1.500 m nv )
« Odgovor #6 poslato: April 01, 2013, 00:15:20 »
Evo i ja da pozdravim naseg prijatelja i predavaca Djoka Zecevica, bilo je odlicno, puocno i profesorski  odradjeno. Vzno je d aje krenulo, bice nadamo se i dalje predavanja ovde kod nas, javice se jos neki ljudi sa Spos-a, ali je bitno da je neko probio led.

Drago mi je sto je predavanje bilo poseceno, konstruktivno, tema mozda malo uobicajena, cak ponovljena ( da se gradivo utvrdi ).

Sledeci put nadam se da ce obici i neki pcelinjak od nas nekoliko pcelara, posto to ovaj put nije uradio, obzirom da nas je vreme ekstra posluzilo, bilo je cak neverovatnih 18 stepeni u hladu. Ali i ovako se nadamo da mu je prijalo druzenje s nasim kolegama i setnja po Tutinu... Pozdrav ...
Pravih se reci uvek kasno setim, odgovor znam kad ostanem sam, :) :) :)

Van mreže Selmović Ismet

• Gost
  • *
« Odgovor #7 poslato: April 01, 2013, 15:20:16 »
Hasime neznam na koje si to predavanje dosada bio pa je tema ponovljena. Vazno je da su svi prisutni odusevljeni sa profesorovim predavanjem, a dokaz tome je da se vecina obratila telefonomi iskazali zadovoljstvomo predavanja.

Van mreže Selmović Ismet

• Gost
  • *
Odg: Predavanje prof. Miljka Sljivica u Tutinu
« Odgovor #8 poslato: Januar 25, 2014, 15:07:50 »
 Petak, 24. 01. 2014. godine, u organizaciji Udruzenja pcelara "Pesterska matica" iz Tutina odrzano je predavanje na temu "Prolecni radovi na pcelinjacima i priprema za prolecnu pasu". Predavac je bio Miljko Sljivic iz Globodera, kod Krusevca. Pred punom salom, oko 50 prisutnih pcelara, predavanje je trajalo oko 2 i po sata. Tema predavanja je prihvacena od prisutnih pcelara, svi su zadovoljni, a i predavac se odusevio sa paznjom koju su mu priredili i na kraju sa postavljenim pitanjima. Dogovoreno je, sa predavacem, da nas ponovo poseti u Avgustu i prakticno odrzi predavanja na jednom od izabranih pcelinjaka nasih clanova.
« Poslednja izmena: Januar 25, 2014, 15:15:17 od strane Selmović Ismet »

Van mreže Sejdovic Hilmija

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Okt 2011
  • Starost: 66
  • Sve je tu u prostoru i vremenu.
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Tutin-Kelepolje, 1026 metara
« Odgovor #9 poslato: Januar 25, 2014, 16:55:07 »
Odlicno predavanje,hvala kolegi Sljivicu.
Vreme je neograniceno,prostor beskonacan,gde smo mi u svemu tome..................