Autor Tema: Elektronsko pracene preporucenih posiljki  (Pročitano 1478 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 69
  • Pol: Muškarac
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
Elektronsko pracene preporucenih posiljki
« poslato: Septembar 11, 2013, 07:13:03 »
Posta Srbije uvela je novu uslugu - Ekektronsko pracene preporucenih posiljki.
Jednostavno kada se na salteru poste preda preporucne posiljka naglasi se da zelimo ovo pracene, sto za samo 22 dinara povecava cenu postarine, i u svakom trenutku na svom racunaru mozemo pratiti gde se trenutno nasa posiljka nalazi.

Naime, u ponedeljak 9.9. u 13,11casova sam predao preporucenu posiljku tezine 60grama upucenu u Beograd i naveo sam da zelim elektronsko pracene i sve sam platio 77 dinara. Da je posiljka bila laksa i cena postarine bila bi manja.
U toku tog dana na internetu sam 3-4 puta proveravao i tacno sam video gde se moja posiljka trenutno nalazi.
U utorak 10.9. u 11,45 sati moja posiljka je isporucena uz potpis primaocu, sto se jasno na internetu vidi.

Nadam se da ce ovo nekome koristiti, a nikome nece stetiti. Pozdrav.

“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Van mreže Tadić Savo

• Jaje
  • **
  • Član na forumu od: Okt 2012
  • Starost: 49
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Stanišić 92m
Odg: Elektronsko pracene preporucenih posiljki
« Odgovor #1 poslato: Septembar 11, 2013, 07:45:52 »
ja sam slao tako papire za Sabac ...prvi dan senije videlonista ali kad sam sutradan pogledao videlo se da je posiljka urucena u 10h a bilo je 9 :D   to su nasa posla ali bitno je to sto se ta posiljka salje drukcije nego obicna posta i nanju se vise obraca paznja i sigurnost je veca