Autor Tema: PREDAVANJE U LESKOVCU 11.decembra  (Pročitano 2789 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Šljivic Miljko

• Matica
  • Član na forumu od: Okt 2011
  • Starost: 66
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Globoder 196m
PREDAVANJE U LESKOVCU 11.decembra
« poslato: Novembar 28, 2011, 20:13:58 »
                       Na trazenje nekih od clanova ovog foruma pozvan sam da odrzim predavanje u Leskovcu koje je zakazano za 11.decembar u 11casova. Koristim priliku da obavestim clanove foruma koji su iz okoline Leskovca kako bi dosli na predavanje  a postoji mogucnost da na licni imejl postave pitanja na koja zele odgovor na predavanju. Hvala na predlogu i vidimo se u Leskovcu.

Van mreže Vučetić Milinko

• Larva
  • Član na forumu od: Nov 2011
  • Starost: 53
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Josanička Banja 560
Odg: PREDAVANJE U LESKOVCU 11.decembra
« Odgovor #1 poslato: Novembar 28, 2011, 22:22:04 »
Mogu da kažem da sam predavanja g.dina Miljka Šljivića slušao nekoliko puta.Jednom prilikom je bio predavač i kod nas u Baljevcu.Tada sam kupio i njegovu knjigu o pčelarenju sa db košnicom.Oni koji budu došli čuće dobro predavanje u to sam siguran.Pozdrav.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #2 poslato: Novembar 28, 2011, 22:26:01 »
Svaka čast Miljko!
Nadam se iskreno da će biti kolega sa Foruma a i da će se novi učlaniti, nakon tvog predavanja?
Pošteno rečeno, tvojim priključenjem ovoj diskusionoj grupi, dobili smo mnogo na kvalitetu postova, ljudi sve više pišu, oslobađaju se
i iznose svoja iskustva i mišljenja, što Forum čini sadržajnijim i stručnijim.

Pošto smo malo i brojčano ojačali, potrebna mi je pomoć u uredništvu jer ne mogu sve sam da postignem!
Svi vidimo da su kod nas vrlo, vrlo ozbiljni i odgovorni članovi, tako da zaista nema nikakvih problema samo mi treba pomoć u smislu usmeravanja poruka, tema, dinamike rada i sl.

Ja sam već angažovao Deja i Nusreta  a ukoliko neko hoće i voli da pomogne može se javiti privatnom porukom i navesti temu u kojoj bi pomogao a Administrator i ja ćemo mu dodeliti uredničke alate.

Srećno u daljem radu.

Domaćin Foruma

Van mreže Sević Zoran

• Urednik
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 59
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Ljuboviđa
« Odgovor #3 poslato: Novembar 30, 2011, 22:59:44 »
U Leskovcu ću biti 10.12.2011. godine, ali mi je žao što nisam 11.

Pozdrav!

Van mreže Mihajlović Verica

• Urednik
  • Član na forumu od: Okt 2011
  • Starost: 62
  • Pol: Žena
  • Čuvaj se bijesa strpljivog čovjeka. – Džon Driden
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Doljevac n.v 195m; DB-50kom; pč.staž 20god
« Odgovor #4 poslato: Januar 27, 2013, 19:06:15 »
       U organizaciji Udruzenja pcelara Beli bagrem,čiji sam ja član , danas je u Leskovcu predavanje odrzao pcelar iz Trstenika Milan Jovanovic.
Kolega Jovanović je član našeg foruma :   http://brdsko-planinskopcelarenje.com/forum/index.php?topic=287.msg1442#msg1442
Tema danasnjeg predavanja je bila: Ekonomski aspekti pcelarenja od amaterizma do profesionalizma.Pcelare je najvise zaintrigriralo
nacin pcelarenja na Novom Zelandu gde je Milan proveo neko vreme radeci sa tamosnjim pcelarima.

Slike sam pozajmila od kolegu Zorana Markovića ....