Autor Tema: JUBILARNA 30. IZLOZBA MEDA U KRAGUJEVCU  (Pročitano 4218 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 69
  • Pol: Muškarac
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
JUBILARNA 30. IZLOZBA MEDA U KRAGUJEVCU
« poslato: Avgust 14, 2012, 13:11:44 »
Друштво пчелара Крагујевац, 14.15 и 16. септембра 2012.године на простору градског  сајмишта, под покривитељством Града Крагујевца организује традиционалну ЈУБИЛАРНУ 30. изложбу

ДАНИ ПЧЕЛАРСТВА ШУМАДИЈЕ 2012

Излагачи обезбеђују штандове-тезге и потврде о исправности пчелињих производа.
Чување робе између изложбених  дана обезбеђено је од стране организатора. Котизацију плаћају само излагачи опреме за пчеларство, а излагачи пчелињих производа дају 2кг меда у хуманитарне сврхе.
Свечано отварање изложбе заказано је за петак 14.09.2012.године у 10,30 сати уз културно уметнички програм.
Позивамо све излагаче пчелињих производа, прибора, опреме, литературе и старих пчеларских експоната да се до 05.09.2012.године пријаве на: Друштво пчелара Крагујевац, ул. Саве Ковачевића бр.2, 34000 Крагујевац, тел. 034/331-848.

“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Van mreže Mihajlović Verica

• Urednik
  • Član na forumu od: Okt 2011
  • Starost: 62
  • Pol: Žena
  • Čuvaj se bijesa strpljivog čovjeka. – Džon Driden
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Doljevac n.v 195m; DB-50kom; pč.staž 20god
Odg: JUBILARNA 30. IZLOZBA MEDA U KRAGUJEVCU
« Odgovor #1 poslato: Avgust 14, 2012, 16:11:11 »
Rade, dobar si ti izveštač sa terena , ali ti nedostaje zaključak , u smislu .... :)
"Pozivaju se svi pčelari i pčelarke da dođu na JUBILARNU 30. IZLOZBu MEDA U KRAGUJEVCU pa makar  da budu moji gosti ...

Šalim se....

Hvala na informacijama . Biće  zanimljivih inovacija , pčelare to uvek interesuje.

• Matica
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
« Odgovor #2 poslato: Avgust 14, 2012, 18:01:22 »
Rade, dobar si ti izveštač sa terena , ali ti nedostaje zaključak , u smislu .... :)
"Pozivaju se svi pčelari i pčelarke da dođu na JUBILARNU 30. IZLOZBu MEDA U KRAGUJEVCU pa makar  da budu moji gosti ...

Draga koleginice Verice posto si ti prva sa pravom reagovala, pozivam te specijalno da budes moj gost ta tri izlozbena dana. Naravno stan i hrana su besplatni....
Takodje pozivam sve postovane ljubitelje pcelarsta da posete ovu manifestaciju u okviru 9. SUMADIJSKOG POLJOPRIVREDNOG SAJMA koji je najveci posle Novosadskog u Srbiji.
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #3 poslato: Avgust 14, 2012, 22:24:30 »
Rade, moram te nešto razočarati?
Nisu šumadinci baš darežljivi i izdašni kada je druženje u pitanju!!
Naročito tvoj predsednik!
Šta misliš kako je to u Arilju gde za ručak (dan pčelarstva Arilja) uvek sedne preko 400 gostiju a dosta puta
i preko 500!!!
Kod nas se za Izložbu peku 4 jagnjeta, obezbeđuju se dva broda i ručak je na brodovima dok plove pčelari jezerom a iznad glava "plove"
na tremalima beloglavi supovi!
Kada će to biti i da li će to biti kod vas, molim te napiši ovde!
Mi svakoga primamo otvorena srca, svako pije i ruča a mi članovi i nešto Turistička organizacija, uglavnom to sve snosimo?
Mi ne selektujemo goste, a svako ko je došao, pa makar i nepozvan, dobro nam je došao.

Ja to tako vidim i nemoj slučajno da se ljutiš, zbog ovog pisanja, da se nebismo argumentima "tukli"!
A iako se naljutiš, nemaš razlog je svakako nije tebi upućeno.

• Matica
« Odgovor #4 poslato: Septembar 14, 2012, 17:37:49 »
Danas je u Kragujevcu otvorena 30. jubilarna izlozba meda na prostoru Sumadija sajma pod pokroviteljstvom Grada Kragujevca u okviru 9. Sumadijskog sajma poljoprivrede. Ova izlozba trajace do nedelje 16.09.2012.g. do 15 sati kada je i zatvaranje sajma.
Navedenu manifestaciju otvorio je predsednik Skupstine Grada gos. Sasa Milenic.
Bagremov i livadski med prodaje se po 500din/kg, a sumski i sace u medu 600 din/kg.
Posto se nasa izlozba ove godine poklapa sa Novosadskim festivalom meda izlagaca je manje od uobicajenog broja.
U svakom slucaju mi kragujevacki pcelari ponosni smo na tradiciju TRIDESET GODINA neprekidnih pcelarskih izlozbi u nasem Gradu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #5 poslato: Septembar 14, 2012, 20:18:51 »
Sve čestitke kolega Rade.
Ali očekujemo neke sličice sa te izložbe?
Da vidimo ko su izlagači?