Autor Tema: Udruženje pčelara "Miladin Zarić Mišo" Kosjerić  (Pročitano 4174 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Mijatović Zlatan

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Ražana 580 m
Udruženje pčelara "Miladin Zarić Mišo" Kosjerić
« poslato: Mart 18, 2012, 21:30:52 »
Pozdrav kolegama pcelarima.Kosjerski pcelari su danas odrzali poslednje zimsko predavanje ,predavac je bijo Mileta Markovic sa temom prvi prolecni pregled.Posecenost je bila velika a pcelari su popunjali zahteve za posticajna sredstva za razvoj pcelarstva SO KOSJERIC u iznosu od 250.00 dinara po kosnici.Mislim da smo jedno od retkih udruzenja koje je uspelo da ovako nesto uradi za svoje clanove udruzenja.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: Udruženje pčelara "Miladin Zarić Mišo" Kosjerić
« Odgovor #1 poslato: Mart 18, 2012, 22:19:39 »
Svakom po 250.000 po košnici!
Zlaten, da li je ovaj podatak zaista tačan ili si možda mislio na ukupnu donaciju od 250.000?

• Gost
  • *
« Odgovor #2 poslato: Mart 18, 2012, 22:29:23 »
Tacan ,60 pcelara puta broj drustava u ponedeljak 26.03.2012.god predajem ceo kompletan spisak pa cu izvestiti kolege pcelare koliko smo dobili ali negde oko 480.000 do 500.000 dinara.

Van mreže Kajevic Medo

• Lutka
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Prijepolje, Velika Župa 400m
« Odgovor #3 poslato: Mart 18, 2012, 22:51:10 »
Koliko dobija udruženje.

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Starost: 69
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
« Odgovor #4 poslato: Mart 19, 2012, 07:19:59 »
Pcelari su popunjali zahteve za posticajna sredstva za razvoj pcelarstva SO KOSJERIC u iznosu od 250.00 dinara po kosnici.Mislim da smo jedno od retkih udruzenja koje je uspelo da ovako nesto uradi za svoje clanove udruzenja.

Svaka cast dragi kolega.
Cestitam i vasem udruzenju i lokalnoj vlasti koja je uvedela znacaj pcelarstva u svojoj opstini.
Manje je bitan iznos vazno da su krenuli sa subencijama. Nadam se da ce tako biti i narednih godina.
Eh kada bi republicka vlast na isti nacin pomogla pcelarima Srbije, kao sto je u susednim drzavama.
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.

• Gost
  • *
« Odgovor #5 poslato: Mart 19, 2012, 21:16:03 »
Drage kolege mogu reci da ja kao presednik udruzenja i moje najblizi saradnici ,odnosno tri predhodna presednika udruzenja koje sam ja izabrao u moj tim kad sam preuzeo vodjenje udruzenja .I podelili smo zaduzenja i krenuli u agitaciju za pcelarstvo od pojloprivredne sluzbe opstine,fonda za razvoj,izvrsnog odbora i presednika opstine.Ali moram reci da nam je veliku pomoc pritekao i nas presednik SPOSa .Dolaskom u Kosjeric gde je se sastao sa nasim pcelarima i rukovodstvom opstine odrzali tribinu i dobili prosorije i subvencije po kosnici koja je isto bila 250.00 dinara po kosnici.Ovo uspevamo da dobijemo po drugi put.