Za proteklih 20 godina neprekidno sam na listi predavača SPOS-a i održao brojna predavanja pčelarskim Udruženjima a i građanima, doživeo puno aplauza i priznanja ali ovo što sam doživeo u Karađorđevu koje nema pčelarsko Udruženje (naravno ima par pčelara, među njima dva Branka, Antića i Kondića), ali ima i pesnike a između ostalih Željka Balaća koji je iznedrio stihove posvećene mojoj malenksti, bilo je za pamćenje! Na mom predavanju bilo je puno kolega koje poznajem a došli su iz Zrenjanina, Novog Miloševa, Žitišta, Itebeja, Dvora, Česterega, Aleksandrova, Sigeta V. Stepe, Kikinde, Crnje, Topolovca i dr. Sve su nas dočekali po Pravoslavnim običajima sa Pogačom i solju koju jed posluživao mlađani Nikola Radunović (13). Na predavanju sam pored ostalih sreo, Voju Brstinu, Janoša Balinta, bivšeg presednika SPOV Radomira Vlača, Iz Aranđelovca Gorana, Svetu, Mira i Zorana i druge meni poznate kolege. Hvala Branku Antiću na pozivu i svim učesnicima mog predavanja na zavidnoj poseti i pitanjima!