Autor Tema: UMRO JE STEPA!  (Pročitano 851 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
UMRO JE STEPA!
« poslato: Februar 29, 2024, 20:01:40 »
На велику жалост неповратно је из света пчеларства коме је срцем припадао, заувек отишао
Радослав Степановић међу пчеларима познатији као Степа из Раче.
Био је велики друг, пријатељ једном речју Људина који је увек био спреман да помогне колегама
а посебно Удружењима Србије а и шире.
Сећам се 2004. године када смо довели у Нову Варош Русе Академика Кривцова и и проф. др Лебедева, дао је велику донацију
а следеће 2005. године дочекао је 55 пчелара са Златара невиђеном гозбом у Рачи.
Много пута смо се дружили и причали о свему и свачему а понајвише о пчеларству.
Сигуран сам да ће га многи пчелари носити у срцу док су живи па и ја такође!
Нека му Бог подари Рајско насеље а породици саучешће!
Амин!

Објавио сам на Вибер групе УП ""Златарка позив да групно одемо на испраћај али на велику срамоту,
нико се није пријавио!?
Очигледно заборављају се добра дела и гостопримство!
« Poslednja izmena: Februar 29, 2024, 23:44:38 od strane Đoko Zečević »

Van mreže Tomašević Predrag

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Feb 2012
  • Starost: 56
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Nova Varoš-Zlatar, Batrovac 1182m
Odg: UMRO JE STEPA!
« Odgovor #1 poslato: Mart 01, 2024, 09:32:22 »
Драге колегинице и колеге пчелари, уважени комшија г. Зечевићу,
Осећам се прозваним, па морам да се огласим. Веома ми је жао због смрти нашег може се рећи најбољег  пчелара Србије, у сваком смислу, првенствено као изузетног и доброг човека, познаваоца пчела, предузетника и пионира савременог приступа пчеларству. Породици овим путем упућујем у име Удружења пчелара "Златарка" и у моје лично име изразе искреног саучешћа.
Тек јутрос сам добио информацију  , када сам отворио поруку г. Зечевића.   Јуче сам имао сахрану у породици па нисам имао ни времена да погледам поруке. Да сам лично обавештен предузео бих активности да делегација пчелара из Н. Вароши оде на сахрану.Наравно нисмо заборавили добра дела Радосава Степановића и гостопримство које је на сваком месту исказивао према нама. Нека му је вечна слава и хвала, а нама остаје да се сећамо изузетног Степе!

Van mreže Mlađan dr Vladimir, profesor

• Larva
  • Član na forumu od: Maj 2020
  • Starost: 71
  • Doktorirao na bolestima pčela
    • www.beesting.rs
Odg: UMRO JE STEPA!
« Odgovor #2 poslato: Mart 03, 2024, 21:45:42 »
Posle više dana boravka u inostranstvu, tek malo pre sam ušsao na forum i pročitao ovu tužnu vest. Sa Stepom sam se sretao već od osamdesetih godina. Neka mu je laka crna zemlja, a porodici iskreno saučešće.
Prof.dr.sci.vet.med. Vladimir Mlađan