Autor Tema: PO DRUGI PUT U PIROTU!  (Pročitano 991 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
PO DRUGI PUT U PIROTU!
« poslato: Mart 23, 2022, 10:06:34 »
Ravno pre 10 godina održao sam predavanje u Pirotu!
Tamošnji pčelari su poželeli da se ponovo vidimo te sam na poziv Miloša Rančića, predsednika Društva, kolima
iz Dimitrovgrada u večernjim satima prispeo u Pirot i smetio se u veoma lep hotel "Alma".
Odatle sam organizovao ONLINE predavanje koje je održao naš član Rasim Porić iz BiH.
Čistoća, ljubaznost i hrana u ovom hotelu su za svaku pohvalu!
Troškove boravka u h. Alma snosilo je Društvo pčelara!

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
Odg: PO DRUGI PUT U PIROTU!
« Odgovor #1 poslato: Mart 23, 2022, 10:24:56 »
Drugoga dana boravka u Pirotu, tačnije 20.03.2022. godine u Tehničkoj školi održao sam predavanje!
Bilo je prisutnih nešto više od 50 članova ali na veliku žalost, iako me je uveče dočekao kolega Miloš Rančić, nije
prisustvovao predavanju!?
Razlog je što mu je supruga pozitivna na koronu pa nije želeo da bilo koga ugrozi pa ni mene.
Inače, predavanje koje je trajalo oko satipo, propraćeno je sa velikom pažnjom uz nekoliko pitanja na koja sam
odgovorio i pojasnio dileme.
Nakon predavanja organizovan je vrlo ukusan ručak sa ovdašnjim specijalitetima (ali bez "peglane kobasice"),
u etno restoranu "Vita Iža" ako sam dobro zapamtio!
Na ručku je bio i Kostić Bogdan, bivši predsednik koji je svojevremeno(2006), glasao za mene kao kandidata za predsednika SPOS.
Pričali smo i šalili se i uživali u druženju.
Jedan podatak vrlo interesantan jeste da se sa tog ručka učlanilo PET kolega na naš Forum.
Sa nama je bio i dr. Novko Velkov predavač SPOS sa kojim sam imao vrlo interesantne razgovore!
Sve u svemu boravak u Pirotu je bio radan a svakako ostaće mi lepe uspomene ovaj 20. mart 2022. godine
Hvala pre svega kolegi Milošu, našem članu foruma na profesionalnoj i visokoj korektnosti a put sam nastavio za Niš
i Kruševac gde sam imao takođe susrete sa kolegama pčelarima.