Autor Tema: Predavanje u Visokom 17.02.2017 petak  (Pročitano 1981 puta)

0 Članovi i 1 gost pregledaju ovu temu.

Van mreže Savić Damir

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Nov 2016
  • Starost: 49
  • Pol: Muškarac
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Sarajevo, Vogošća, 500 mnv.
Predavanje u Visokom 17.02.2017 petak
« poslato: Februar 20, 2017, 21:52:17 »
Pozdrav....
Dana 17.02.2017god.u prepunoj sali opstine Visoko održano predavanje od strane uvaženog prof. Đoke Zečevića.
Predavanje je trajalo dva i pol sata uz prisustvo pčelara iz Visokog, Ilijasa, Vogosce, Kaknja i Zenice.
Svi prisutni su bili oduševljeni kako predavanjem tako i druženjem sa našim uvaženi profesorom...
« Poslednja izmena: Februar 20, 2017, 23:12:18 od strane admin »

Van mreže Brković Adnan

• Gost
  • *
  • Član na forumu od: Mar 2016
  • Starost: 50
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Srajevo, pčele na 650m
Odg: Predavanje u Visokom 17.02.2017 petak
« Odgovor #1 poslato: Februar 20, 2017, 23:44:30 »
Prelijepo predavanje i druzenje posle u obliznjem restoranu.Svaka cast profesoru na predavanju kao i domacinima na organizaciji.

Van mreže Đoko Zečević

• Administrator
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 79
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Zlatar planina (Bakalovina-Komarani) - 1200m
  • Tip košnice: DB 10-to ramne
« Odgovor #2 poslato: Februar 21, 2017, 00:15:41 »
Zahvaljujem dragim kolegama i prijateljima Damiru i Adnanu na objavi i komentarima za moje predavanje u Visokom.
Da po prvi put sam u Visokom!
Adnan me dočekao i iz Sarajeva autoputem odvozio do Visokog.
Tamo nas je sačekao predsednik društva pčelara "Behar" Almedin Delahmetović a već su ispred opštine čekali pčelari!
Sala se očas napunila a saznao sam (i upoznao ih), da su prisutni Čobo Senad, predsednik pčelara Kaknja, Zija Alić, predsednik pčelara Zenice, stari dedo Hasan Alajbegović iz Kaknja, stručnjak za sakupljanje perge...
Pristigao je i Damir Savić iz Iliijaša, Čopelj Elvedin iz Sarajeva, a kasnije nam se pridružio i Hasan Smailbegović iz Breze...
Pažnja kolega je bila vrhunska i dvaiopo sata su protekla kao dlanom o dlan!
U sali sam video i dosta mladih ljudi, što me jako radovalo!
Tu upoznah i mog davnašnjeg FB prijatelja (sada našeg člana foruma), Huseina Karajkića iz Zenice koji je dobar momak, a bio mi je od velike pomoći oko tehnike i dr.
Druženje smo nastavili u obližnjem restoranu a dalje sam sa Zijom i Huseinom otišao za Zenicu na noćenje.

Hvala kolegama na visokoj pažnji i poštovanju koje su mi ukazali a trudo sam se da ih ne razočaram izlaganjem!
Pozdrav i hava mome domaćinu u Viskom, predsedniku UP "Behar" kolegi Almedinu!

O Adnanu ću posebno pisati jer on to vrlo zaslužuje!

Van mreže Kostadinović Rade

• Matica
  • Član na forumu od: Maj 2011
  • Starost: 69
  • 034/311-910, 064/190 54 77
  • Lokacija pčelinjaka i nadmorska visina: Godačica-Obronci Gledićkih planina 315 m-nv, sam.pč. staž 35 god.
  • Tip košnice: DB-12 90 kom, Kongresovka 10 kom, DB-10 10kom.
« Odgovor #3 poslato: Februar 21, 2017, 06:56:15 »
Dana 17.02.2017god.u prepunoj sali opstine Visoko održano predavanje od strane uvaženog prof. Đoke Zečevića.
Predavanje je trajalo dva i pol sata uz prisustvo pčelara iz Visokog, Ilijasa, Vogosce, Kaknja i Zenice.
Svi prisutni su bili oduševljeni kako predavanjem tako i druženjem sa našim uvaženi profesorom...

Lep novinarski izveštaj kolega Damire. Pčelari iz 5 opština okupiše se u Visokom. Bravo.
Prof Djoko, moj dugogodišnji prijatelj, odličan je predavač, a i zna da uživa i pravi štimug u druženju.
“Уметност живљења је када човек нађе склад између жеља и могућности“ – била је мисао и мото живота проф. др Десимира Деска Јевтића. Част ми је била дуго познавати Деска.