Uvažene Kolege, poštovani Prijatelji,
Nije bilo lako ni jednostavno trasirati put na kome često ima dosta spoticanja zbog pojedinaca koji su pokušavali
urušiti koncepciju ove sada velike pčelarske Zajednice!
Ali na sreću uvek je preovladavao ogroman broj članova koji su visoko svesni, ljudski tolerantni i pčelarski opredeljeni za napredak
onoga što nam svima (naročito mladim i početnicima), daje nadu da će ovaj naš forum uvek biti otvorena i besplatna knjiga za učenje
i obnavjanje naučenog?
Moja malenskot je ovde bila (i nadam se da će i dalje biti), samo na usluzi pčelarima i pčelarstvu, ako tako smem sebi dopustiti da kažem, a aktivni akteri pisanja poruka su glavni kreatori "težine" onoga što se zove srž ili jezgro foruma, odnosno "tvorci" kvalitetnog materijala enciklopedijskog karaktera za buduća pčelarska pokolenja!
Koristim priliku da se od srca zahvalim Kolegama koji su osetili potrebu i našli vremena da upute čestitke povodom rođendana našeg foruma:
Dagom Nidžu iz Valjeva, mom ispisniku Radiši, neumornom i dragom uredniku Blagoji, Velikom prijatelju Dedi, poruci za svako dobro, kolege Radiše, Dragoj Verici i na eciklopedijskog konastataciji značaja foruma, dr Vladi na divnoj poruci, Milanu iz Kragujevca, Deju iz Novog Sada na lepim željama mojoj porodici, Milutinu iz Loznice za poruku koja zahteva veliku zahvalnost, Darku iz Čelinca, Draganu iz Kraljeva na želji za moje zdravlje, Icetu iz Prilepa, Dragom iz Demir Kapije, a mom dobrom i dragom Prijatelju Vladu iz Bijelog Polja,
sa kojim sam se bezbroj puta družio, neizmerno hvala na upućenim željama za zdravlje i porodičnu sreću.
Hvala Vam svima dragi moji, hvala još jednom od srca!
Uz nadu da će velikii Gospod svima nama i našim porodicama kao i pčelicama podariti snage da opstanemo zdravljem i srećom, uzvraćam sa najlepšim željama i nadama Vama svima!
Domaćin foruma